Editorial/Simți… – Ziarul Incisiv de Prahova

0
506

Iar PSD Mehedinți este construit pe aceeași structură a PCR de dinainte de 1989…

Să vezi și să nu crezi! Caz unic în România, clădirea cancelariei unei școli din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți este casă de locuit pentru Constantin Zimțea.

Școala Constantin Negreanu a fost transformată în casă de locuit pentru actualul  PSD-ist Zimțea Constantin!

Imaginile atașate acestui articol vorbesc de la sine, însă, să aflăm cum a fost posibil și cum structura PCR a fost transferată în PSD!

,,Constantin Zimțea a fost înainte de 1962 strungar în uzina de vagoane! Din strungar, (prietenii știu de ce), a ajuns prim secretar UTC al Partidului Comunist Român.

Șef de cadre comunist și prim secretar al PCR, al doilea om ca influența comunistă după Dinu,   (prim secretar al PCR Mehedinți), și primar Drobeta Turnu Severin.

Pe Zimțea, revoluția la prins în biroul din stânga al primăriei Severin pe funcției de conducere PCR, și soldații au vrut să îl împuște, pe el și pe alții, însă șeful grupării de grăniceri, Ciochină, s-a opus! Scăpat la revoluție, a spălat putina până prin 199, când mâna dreaptă a lui Iliescu, Cozmâncă, a început să își strângă otrepele pe lângă următorul dictator și la făcut pe Zimțea Constantin, inspector Guvernamental pe  județele Mehedinți-Gorj și Caraș-Severin! Momentul cheie în care Zimțea a început să construiască un sistem de căpușare al PSD Mehedinți, ne precizeaza jurnalistul Alin Ghiciulescu.

Zimțea, a profitat de faptul că soția lui, avea trecere pe la un factor de decizie al bibliotecii județene, și printr-o hârtiuță, și-au trecut, cancelaria și atelierul unei școli generale în proprietatea familiei.

,,Așa a ajuns să își facă casă de locuit în cancelaria unei școli din Drobeta Turnu Severin, cancelarie care pe timpul unltimilor anii ai comunismului a fost secție a bibliotecii județene, isi continua declaratia pentru Incisiv de Prahova, jurnalistul Alin Ghiciulescu.

Fostul secretar al PCR nu numai că s-a aranjat pe el, dar și-a aranjat și familia,  fetele, una angajată a Consiliului Județean Mehedinți, fonduri europene, alta la cadastru, și pentru că ginerele, nu ține cu PSD-ul, a tras sfori să fie mutat din Severin la București, pe perioada campaniei, numai să nu piardă partidul ce îl păstorește din umbră alegerile în Mehedinți.

Aladin Georgescu, președintele Consiliul Judeţean Mehedinți este sufocat de nepotisme și nu poate mișca un deget în fața vechilor comuniști!

Așa că a dat frâu liber clanurilor mehedinţene pe care le-a găsit în CJ și nu le deranjează!

,,Despre conducerea Consiliului Judeţean Mehedinţi, presa locală şi presa regională au scris şi de bine, dar mai mult de rău. Preşedintele Consiliului Judeţean, Aladin Georgescu , şi cei doi vicepreşedinţi – IIonică Negru (PSD) şi Renata Nanciu(ALDE) – au fost mai tot timpul contestaţi de mai toți oamenii din județ.

Printr-un concurs de împrejurări am intrat în posesia unor informați, acte, decizia etc.,  privind angajaţii Consiliului Judeţean Mehedinţi. Ceea ce am descoperit în aceste înscrisuri oficiale noua ne-a tăiat respiraţia: mai multe VIP-uri din administraţia publică mehedinţeană şi-au angajat copiii în posturi călduţe, multe dintre ele chiar în subordinea lor, conform dezvaluirilor lui  Alin Ghiciulescu.

Primele vip-uri despre care publicăm în Incisiv de Prahova

Copiii VIP-urilor din administraţia judeţului Oana Mădălina Zimţea, fiica fostului administratorului public al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Constantin Zimţea, lucrează în cadrul Direcţiei dezvoltare regională, relaţii publice şi relaţii externe – Serviciul dezvoltare regională, relaţii internaţionale, turism. Funcţia deţinută de Oana Mădălina Zimţea, când a fost angajată de tăticu,era cea de consilier juridic, cl. I, gr. debutant şi avea un salariu de bază, începând cu 1 octombrie 2007, de 634 lei… Astăzi însă are zeci de milioane,  tata nu mai este administratorul Consiliului Județean Mehedinți dar a fost consilier județean PSD, este reprezentant ATOP Mehedinți și Președinte PSD Mehedinți Pensionari,  unde face niște întâlniri că pe vremea lui Ceaușescu, (vezi video)…Toate funcțiile plătite lui comunistul Zimțea, coroborate și cu pensia…Vorba aia unde unde nu pică poate cade ceva!

În cadrul acestui Serviciu de dezvoltare regională, pe care Aladin Georgescu îl ocrotește,  fiindcă,  corb la corb nu își scoate ochii, lucrează şi Andrei Octavian Bâzoi, fiul fostului prefect liberal al Mehedinţiului, Sevastian Bâzoi. Funcţia deţinută de Bâzoi jr.,    (de pe vremea când răposatul era prefect al județului Mehedinți) era la  acea vreme  de inspector cl. I, gr. asis. tr. 2, cu un salariu de bază de 887 lei…Acum are zeci de miliarde…? Trebuie făcută precizarea că Sevastian Bâzoi, înainte de a ocupa funcţia de prefect de Mehedinţi, era angajat al CJ la Direcţia tehnică, urbanism, în funcţia de director executiv.

În cadrul Serviciului organizare, relaţia cu societatea civilă, am găsit în actele oficiale şi numele Nedelcu Holtea Georgiana Oana, nimeni alta decât fiica fostului vicepreşedinte al CJ Mehedinţi, Iancu Holtea,(de pe vremea când Constantin Zimțea era prefectul județului Mehedinți). Tânăra Nedelcu Holtea ocupă, (de pe vremea răposatului tată), funcţia de referent specialitate cl. II gr. princ. tr. 3 şi avea un salariu de bază de 750 lei, când Zimțea era administratorul județului Mehedinți și tatăl lui Holtea vicepreședintele CJ, acum Aladin Georgescu plătește zeci de milioane și pentru ea lunar.

La Direcţia economică a CJ Mehedinţi, directorul executiv este, aşa cum am mai spus, era o anume, Eugenia Burtea, însă,  colegă de serviciu cu cei doi juniori Oana Mădălina Zimţea şi Andrei Octavian Bâzoi este şi tânăra Mina Alina Burtea – fiica Eugeniei Burtea, angajată în funcţia de consilier cl. I cr. asis. tr. 1, cu un salariu de bază de 950 lei în 2005, acum însă salariul este cât 10 pensii normale. La aşa clanuri, hal de instituţie!

Dacă nu ești PSD-ist cu ștate vechi și rude în PCR, nu poți să faci parte din Administrația publică județeană, scapă imediat Aladin Georgescu de tine, fiind continuatorul stilului comunist în Mehedinți.

Dar să aflăm cum își protejează sistemul slugile comuniste ce ne conduc și astăzi și locuiesc în locurile de unde copiii noștri ar trebui să învețe carte!

,,În Ianuarie 2005, prefectul, Zimțea, se întoarce  la vechea sa activitate, cea economică…Nu, nu contabil ori simplu inspector, pe alta funcție. PSD, că să rămână la guvernare, le-a dat dreptul ungurilor,  ca în inima Olteniei să își pună perfect ungur, iar Zimțea, prefectul PSD, să nu aibă de suferit, la pus  partidul în cadrul Casei de Economii si Consemnatiuni, sucursala Mehedinti, pe funcția  de director al acestei institutii.

Fostul prefect de Mehedinţi, Constantin Zimţea, este pesedist pur sânge şi a ajuns om greu în partid. El a ajuns preşedintele al Organizaţiei de Pensionari Social Democraţi Mehedinţi. Nu e o simplă coincidenţă că toată familia lui este bine merci, iar fără mâna dreaptă, preşedintele CJ Mehedinţi, Aladin Georgescu, Zimțea, nimic nu mișcă în județ.

La un moment dat,  o doamnă director a bibliotecii județene, povestea și chiar a scris cum împărțea lunar bani, omului de partid Zimțea.

Preşedintele Organizaţiei Social Democraţi, Aladin Georgescu, s-a aflat într-o vizită de lucru într-o sală din Drobeta Turnu Severin, unde a discutat cu liderii pensionarilor partidului, despre problemele din judeţ, despre desfăşurarea campaniei electorale ce se apropie, dar nu în ultimul rând s-au pus bazele noilor idei apărute printre pensionari. Fostul prefect Constantin Zimţea om cu funcţie importantă în PSD Mehedinţi l-a asigurat pe înaltul oaspete că are temele făcute.

,,Aş vrea să vă spun că deşi reprezentăm Organizaţia de pensionari, noi suntem nişte oameni tineri. Avem în organizaţie oameni cu experienţă, motivaţi şi hotărâţi să contribuie la creşterea nivelului de viaţă al pensionarilor din judeţul nostru”, a declarat Constantin Zimţea, preşedintele Organizaţiei Pensionarilor Social Democraţi Mehedinţi.

La rândul său, preşedintele Aladin Georgescu, a ţinut să îi asigure pe pensionarii social democraţi din Mehedinţi, că toate ideile lor de schimbare a judeţului, pot deveni realizabile și că PSD-ul luptă să le mărească pensiile.,, a luat cuvântul Aladin.

Iar Zimțea, preşedintele Organizaţiei Pensionarilor Social Democraţi din Mehedinți  i-a asigurat pe pensionari…

,,Toate ideile dumneavoastră vor fi luate în calcul şi nu excludem posibilitatea ca ele să ajungă şi la domnul Dragnea dacă sunt bine structurate şi concrete. De fiecare dată, după fiecare întâlnire cu dumneavoastră, eu fac câte o informare la partid şi propun cele mai bune sugestii ale dumneavoastră, pentru ca ele să prindă viaţă”.

Ori că eram în sală la congresul PCR ori acum OPSD, același aer și ton…

Tovarășul, pardon, domnul Aladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi, care a ţinut să îşi arate recunoştinţa faţă de OPSD ca fiind o Organizaţie puternică şi importantă în judeţul Mehedinţi:

,,Vă spun cu mândrie, cu plăcere, şi mulţumesc încă o dată în acest cadru, că în campaniile electorale din 2014, din 2016 şi europarlamentare şi la prezidenţiale, Organizaţia de Pensionari din judeţul Mehedinţi mi-a fost de mare ajutor. Locul IV pe ţară obţinut în cursul anului 2014 s-a datorat într-o bună măsură şi activităţii pe care au  avut-o alături de colegii mei din partid, alături de Organizaţia de Tineret şi de Organizaţia de Femei, colegii mei din Organizaţia de Pensionari, sper ca acum europarlamentarele, prezidențialele, parlamentarele și localele să ne situeze pe aceleași locuri fruntașe ”, a declarat preşedintele PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Off…

Aniversarea unui deceniu de împliniri mărețe a fost sărbătorită de pensionarii PSD Mehedinți cu multă emoție și trăire patriotică. De la muzica triumfalistă, cu care și-au primit liderul județean de partid și până la discursul președintelui lor iubit, tovarășul Constantin Zimțea, pensionarii social-democrați veniți cu mic cu mare, la Palatul Culturii, au trăit momente de neuitat. Vă prezentăm momente vibrante!

(Vezi video)

Ei bine fraților cu astfel de clanuri,  caracatițe ce își întind tentaculele în județele țări credeți că lupta pentru țară este ușoară…

Nicio instituție nu dorește anchetarea acestor elemente ce nu au nimic în comun cu libertatea visată în 1989…

Dar știți de ce nu le anchetează? Fiindcă și-au înființat un sistem al Autorității Teritoriale de Ordine Publică, (ATOP), unde comuniști și vechi securiști controlează toate instituțiile! În Mehedinți președintele ATOP este nimeni altul decât Doru Dumitrescu, un securist al caror rude au avut înfipți colți în România înainte de 1989 dar și astăzi, (va urma), iar Zimțea Constantin,  ATENȚIE, este reprezentant al cetățenilor în ATOP…Plătiți cu vârf și îndesat!

Clanul Draghiea,  un alt comunist și rudele lui…într-un episod viitor! (S. Marius).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here