Voicule, mai scoti gastile in strada?

0
581

Motivarea oficiala a schimbarii chestorului Marius Voicu din fruntea Politiei Capitalei este, trebuie sa o recunoastem, o adevarata ”bijuterie” de ”gargara” publica. Dar nici ca mai conteaza, ca oricum cine sa ia in serios poanta cu reorganizarea pentru preluarea Presedintiei Consiliului UE cand, pe 28 august dezvaluiam negru pe alb ca a inceput ”Macelul chestorilor: Voicu, paradit de Buda”! Si ca in ciuda opozitiei pe care o va opune, pe Voicu nu il va mai apuca sfarsitul anului la comanda DGMB! Pentru ca, dincolo de controversele din jurul parca deja prea-indelungatei sale cariere, chestorul Buda ramane totusi singurul jucator de nivel inalt de la varful MAI, actualul sef al Politiei Romane fiind prea uns cu toate alifiile meseriei ca sa nu constientizeze ca ”soferul” ajuns in fruntea Politiei Capitalei este o ”nuca” prea tare pentru a putea fi inghitita. Asa ca a spart-o!

Chestorul Voicu s-a lasat dus greu de la sefia DGMB

Si deloc intamplator, faptul ca spre deosebire de predecesorii sai, doar Buda a reusit sa-l zboare din functie pe ”nemuritorul” Voicu ii aduce ”frontieristului” un important capital de simpatie, atat din partea politistilor, cat si a altor factori decidenti din MAI. Cu totii bucurosi ca, in sfarsit, cineva i-a scapat de ”chestorul sofer”. Si asta tocmai acum, cand mai este atat de putin pana pe 28 decembrie, cand expira imputernicirea din fruntea IGPR a chestorului Buda, cel ajuns dintr-o singura lovitura ”eroul zilei” in intreg ministerul…

Pleaca, dar se preda…?

Dupa cum dezvaluiam cu putin inainte de evenimentele din 10 august, o alta incercare de debarcare a chestorului Voicu esuase lamentabil, dupa ce acesta ar fi batut cu pumnul in masa, la propriu, amenintand parca ”prea ca la tara” ca ”daca plec eu si ies gastile in strada, ce faceti atunci…”

Chestorul Buda a salvat onoarea ministerului…

Si conducerea MAI nu a avut raspuns… Dar iata ca Buda a reusit totusi imposibilul, ceea ce va conta mult la o eventuala ”reevaluare” a sa. Asta daca nu cumva proaspatul pus la dispozitie nu o pregati la randul sau un neasteptat contraatac ”blitzkrieg”. Pe care insa, ce-i drept, nu-l poate efectua de unul singur, mai ales daca vechii sai protectori si-or fi luat intre timp mana de pe el, mai ales ca scandalul ”pedofilului” este inca departe de a fi ”ingropat”…(Catalin Tache).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here