Mihai Fifor si Ion Mocioalca fac parte din aceeasi grupare transpartinica renumita pentru conexiunile sale in mas-media, mediul de afaceri si un anume serviciu secret

0
516

In Poliția Judetului Sibiu nu se mai aplica nicio Lege, regula de bun-simt ci doar voința șefului IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu, aceasta entitate a M.A.I. nefiind altceva decat o „corabie cu sclavi” patronata de „Dumnezeul Sibiului”. Dupa ce Ivancea Tiberiu a fost sanctionat contraventional in data de 26.09.2018 din calitatea-i de proprietar al autoturismului marca Mini Cooper pentru necomunicarea datelor conducătorului auto care nu a respectat regulile de staţionare interzisă pe strada Revoluţiei în data de 04.09.2018, în dreptul porţii de acces în I.P.J. Sibiu, întocmind procesul-verbal seria PSBX nr. 151091  la solicitarea scrisa a agentului constatator Raduinea Marian, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, „Dumnezeul Sibiului” a contestat sanctiunea la Judecatoria Sibiu.

Numai ca, Ivancea Tiberiu Iulian (contravenienți si sef IPJ Sibiu) nu a răspuns la adresa înregistrată la secretariatul IPJ Sibiu, sub nr. 25104 din 14.09.2018, prin care i se solicita să comunice datele conducătorului auto, deşi acesta în calitate de şef al IPJ Sibiu a luat la cunoştinţă direct despre sancțiunea aplicată. Acest fapt a fost confirmat de secretara Cabinetului Şefului IPJ Sibiu, dar si de contestarea procesului-verbal în instanţă unde, contravenientul a sustinut mincinos că: „nu i-a fost comunicată adresa Poliției Rutiere nr. 25104 din 14.09.2018”.

În data de 03.12.2018, jurista IPJ Sibiu i-a comunicat politistului Raduinea faptul că adresa „buclucasa” nr.  25104 din 14.09.2018 nu a fost găsită şi că secretara Cabinetului Şefului IPJ Sibiu, Roxana Albu, i-a comunicat acesteia faptul că adresa respectivă a fost trimisă la destinatarul Ivancea Tiberiu Iulian, prin poştă. Trimiterea prin posta a adresei nr.  25104 din 14.09.2018 s-a efectuat ilegal întrucât solicitarea scrisă pentru comunicarea datelor a fost înaintată pe bază de condică de circuit al documentelor, astfel că trebuia pusă o rezoluţie de către şeful IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu (contravenientul) care, implicit trebuia să ia la cunoştinţă că era vorba de persoana sa.

Secretara nu are dreptul si nici obligatia de serviciu in a stabili circuitul documentelor în IPJ Sibiu, nu trimite documente prin poştă fără a primi dispoziţie rezolutiva/scrisa în acest sens, mai ales că transmiterea documentelor prin serviciul de posta implică costuri ce sunt suportate de bugetul acestui IPJ.

Jurista IPJ Sibiu a solicitat polițistului Raduinea un raport scris (formulat si depus de Raduinea Marian în aceeași zi) ce trebuia depus la instanța odată cu întâmpinarea IPJ Sibiu            (document procedural semnat, probabil, de contravenientul Ivancea). Bineinteles ca IPJ Sibiu a solicitat instantei anularea procesului-verbal de contraventie.

Daca intampinarea a fost semnata de contravenientul Ivancea Tiberiu, dupa parerea noastra, instanta va trebui sa o anuleze fiindca documentul procedural pentru instanta de judecata a fost semnat (aprobat) de o persoană necompetenta (incompatibilitate).

Tot in data de 03.12.2018, politistul Raduinea  s-a deplasat la Cabinetul Inspectorului Şef, unde a întrebat-o pe secretara Albu Roxana ce s-a întâmplat cu „scrisorica de amor ce s-a pierdut” si pe care aceasta a primit-o pe baza de condica. Albu Roxana i-a răspuns că a trimis adresa respectivă prin poştă, fără a-i spune cineva să facă acest lucru, din propria sa iniţiativă. La discuţie a fost de faţă chiar şeful IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu Iulian, care ar fi răspuns pe un ton arogant şi zeflemitor: „Aşa, şi? Care e problema ?! La Şelimbăr nu avem poştaş ! Nu am primit adresa ta! ”, după care ar fi început să râdă batjocoritor.

Adresa IPJ Sibiu nr.25104 din 14.09.2018 trebuia multiplicată (xerocopiata) întrucât a fost emisă într-un singur exemplar. Exemplarul xerocopiat trebuia depus la compartimentul arhiva al IPJ Sibiu pentru arhivare si scaderea numarului de înregistrare din evidente, aspect legal încălcat din dispoziția șefului Ivancea ori prostia/neglijență unor secretari, „politisti”.

În data de 23.09.2018 agentul Raduinea a sesizat conducerea Ministerului Afacerilor Interne despre atitudinea şefului IPJ Sibiu cu privire la norma rutieră încălcată şi despre încercarea rușinoasă şi nedemnă de funcţia deţinută, de a scăpa de plata sancţiunii contravenţionale.

Sesizările adresate de către polițistul Raduinea MAI si IGPR nu au avut nicio finalitate, fiind soluţionate de către Direcţia Control Intern din cadrul IGPR, cu aceleaşi: „nu am constatat nereguli” sau „sesizarea dumneavoastră excedează competenței noastre”.

În concluzie, șeful IPJ Sibiu poate comite, în continuare, orice ilegalități, abuzuri infracțiuni cu ajutorul MAI si IGPR acesta avand imunitate în fața legii. Deci, articolul 16 alineatul 2 Constitutie „Nimeni nu este mai presus de Lege” nu ii este aplicabil „Dumnezeului Sibiului” sau oricarui „jmecher cu epoleti” din M.A.I. (Alexandru Firicel)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here