Petrece un weekend de poveste în destinația pitorească Slănic Moldova

0
436

Stațiunea Slănic Moldova este una dintre cele mai frumoase stațiuni fiind considerată de către mulți o destinație pitorească, cu peisaje idilice și cu o lungă tradiție pe harta turismului național. Stațiunea  te invită să petreci momente minunate de relaxare, odihnă și recreere, înconjurat de frumusețile naturii.

Între văile înverzite şi munţii cu vârfuri înmuiate în ceaţă nu simţi nici stresul zilnic, nici grijile copleşitoare. Toate zgomotele vieţii de zi cu zi se sting în liniştea generoasă a muntelui. Nu-ţi rămâne decât să tragi aer adânc în piept și să te bucuri de bogățiile zonei.

Situată într-o zonă montană prin excelență cu un peisaj care îți poate tăia răsuflarea, caracterizat de multă liniște și aer curat, Vila Moldavia Class (www.moldaviaclass.ro) te așteapă în unul dintre cele 6 apartamente structurate și compartimentate modern.

Gazdele pensiunii garantează că după câteva zile petrecute aici vei pleca cu bateriile încărcate și cu dorința de a reveni cât mai curând.

Toate spațiile de cazare dispun de confort omologat, de 4 stele. Toate apartamentele au băi proprii, bucătării dotate și utilate cu tot ceea ce este necesar unui sejur de câteva zile, două televizoare cu cablu, internet wireless, încălzire și apă caldă asigurate.

Apartamentele situate în Vila Moldavia Class au o suprafață de 65 mp și sunt finisate cu materiale de cea mai bună calitate și sunt compuse din dormitor cu pat matrimonial, baie atașată la dormitor, living spațios cu canapea extensibilă, bucătărie, baie de serviciu, loc de servit masa și balcon.

Pensiunea dispune de toate facilitățile necesare pentru a asigura relaxarea mult dorită într-un ambient plăcut și prietenos.

Vila Moldavia Class este cunoscută drept o unitate de cazare tip hotel Slănic Moldova elegant şi serios, care îşi tratează oaspeţii cu respect şi atenţie şi le oferă condiţii excelente pentru prețul plătit.

Oaspeții vilei se pot relaxa în voie la saună și la jacuzzi. Cei care vin cu copiii, se pot bucura de câteva momente de liniște cât cei mici se joacă în spațiul de joacă amenajat special pentru ei. Foișorul acoperit, balansoarul și locul pentru grătar sunt alte plusuri care atrag clienții.

În câteva minute se poate ajunge cu ușurință la una dintre atracțiile principale ale stațiunii și anume Pârtia Nemira sau în centrul stațiunii. Acestea nu sunt singurele atracții ale zonei. Alte obiective sunt reprezentate de renumitele izvoare minerale, traseul celor 300 de scări, cazinoul, cheile și cascada Slănicului, sala de sport, terenurile de tenis de câmp, salina Tg. Ocna sau Mănăstirea Sfântul Voievod Ștefan cel Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here