EXCLUSIV/DOVADA IREFUTABILĂ CĂ ÎN M.A.I.-D.G.P.M.B. NU SE PĂRACTICĂ PSIHOLOGIA CI MALPRAXISUL PSIHOLOGIC

0
516

La umbra „securității naționale” se ascund cele mai mari monstruozități. Indivizi cu minți diabolice ajunși în funcții cheie în aceste instituții cred că pot face absolut orice și oricând cu încălcarea CEDO, Constituției și a Legii.

Așa s-a ajuns ca activitatea de psihologie să fie practicată în scopuri personale ale unor persoane influente pentru a scăpa de persoanele nedorite (care-i deranjează și care le deranjează activitățile ilicite).

Este și cazul falșilor psihologi din D.G.P.M.B. („polițiști” care practică psihologia „sub atenta supraveghere” a șefului DGPMB) care îi cer lui Voicu Marius să le aprobe desfășurarea de activități psihologice… pe structuri, nicidecum pe oameni (vă atașăm nota-raport 128106/03.10.2018). Cum să îți aprobe șeful să îți practici profesia liberală, mai chestiilor, că nu avem cum să vă spunem altfel? Păi voi de ce ați fost angajați „ca psiholog”? Să faceți ce vrea și când vrea șeful? Sau ca să profesați? ori ca să omorâți oameni cu tembelismele voastre? (cel mai probabil, ultima variantă).

Indivizii ăștia care au întocmit și semnat nota-raport 128106/03.10.2018 chiar nu au habar „cu ce se mănâncă psihologia”: „Psihologia (din limba greacă: ψυχή psyché = suflet, λόγος logos = știință) este știința exacta a minții si comportamentului uman. Astfel, psihologia este studiul funcțiilor si proceselor mentale, a experiențelor interioare și subiective – precum gandurile, emoțiile, conștiința, motivarea, percepția altora și personalitatea. Psihologii adoptă diverse modalități în practica lor. De exemplu, psihologia experimentală folosește metode științifice exacte în a studia cauzele și relațiile reciproce ale proceselor psihice, cum sunt, de exemplu, percepția, învățarea, memoria, motivația, sentimentele, personalitatea, comportamentul social și dezvoltarea psihologică de-a lungul vieții. Psihologia aplicata se ocupa cu formularea unor programe bazate pe aceste studii, pentru a fi aplicate eficient in sfera socială sau tehnică. Psihologia clinică este una dintre disciplinele psihologiei aplicate. De la înființarea primului laborator experimental de psihologie de către Wilhelm Wundt în 1879 la Universitatea din Lipsca (Leipzig), psihologia s-a separat treptat de filozofie, din care provenea, pentru a deveni o specialitate de sine stătătoare cu o serie de direcții și sub specialități, care dispun doar în parte de un limbaj comun.” https://ro.wikipedia.org/wiki/Psihologie

Deci, polițiștii ăștia de zic că sunt psihologi la DGPMB merg în fața „structurii” (adică a clădirii secției de poliție, ușa de intrare într-un serviciu ș.a.m.d.) și îi fac „portretul psihologic”. Mai rar să vedem atâta: incompetență, prostie, neprofesionalism… Or vrea să facă „profilul psihologic” al acoperișului prin care plouă? Al pereților plini de igrasie, decojiți? Cine poate înțelege aceste „minți psihologice”…

Mai mult, același „document” prevede că Biroul de Psihologie ar fi primit aviz „ca structură competentă de psihologie clinică” dar nu spune și de la cine a primit acel aviz… noi credem că au primit aviz de la SANEPID. Colegiul psihologilor din România o ști de ce fac ăștia din D.G.P.M.B.? Nu îl interesează… Colegiul Psihologilor din România e interesat doar să ia banii din cotizația de membru, să-și vândă revistele ș.a. „chestii psihologice” nicidecum malpraxisul psihologic. Altfel, nu îi lăsa pe toți deșucheații din instituțiile și autoritățile pubilce să batjocorească știința Psihologiei și profesia de psiholog cu liberă practică.

Așa că, angajații din M.A.I. – DGPMB care consideră că ar avea nevoie de un psiholog trebuie să meargă în altă parte. Cei din DGPMB analizează „psihicul structurilor” nicidecum al oamenilor, angajaților. Exact ca un medic veterinar care „tratează” o ființă umană cu același tratament pentru afecțiunile balenelor.

Să ne mai mirăm dacă mâine-poimâine aflăm că Voicu Marius&co „mai scapă pe ușa din dos” vreun „polițist”: condamnat, pedofil ș.a.m.d.? (Cerasela N.).

Articolul EXCLUSIV/DOVADA IREFUTABILĂ CĂ ÎN M.A.I.-D.G.P.M.B. NU SE PĂRACTICĂ PSIHOLOGIA CI MALPRAXISUL PSIHOLOGIC apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here