Directorul Institutului pentru Politici Publice (IPP) solicită Parchetului Militar ”să descindă” la Ministerul de Interne

0
678

”Toate comunicaţiile făcute pe staţiile radio ale jandarmilor din 10 august au fost înregistrate. Toate ordinele date de Cucoş, Şindile, Cazan, Paraschiv, dar şi comunicaţiile cu Centrul Operaţional de Comandă (COC) din sediul MAI unde se află clica politică ce superviza intervenţia, împreună cu prefecta, se regăsesc în înregistrările acestea. Acestea oferă o secvenţialitate perfectă a întregii zile dar şi cine a raportat ce şi cine a ordonat ce.

Faptul că Parchetul Militar nu a cerut aceste înregistrări este un lucru grav. Lipsa de reacţie a Parchetului Militar duce la posibilitatea ca aceste înregistrări să fie distruse sau alterate. Totodată amintesc Parchetului Militar că peste tot în COC există înregistrare permanentă AV şi că se poate stabili cu uşurinţă cine sunt persoanele care au coordonat în fapt, din sediul MAI, intervenţia. Şi s-ar putea să apară surprize mari dacă cer şi aceste înregistrări”, a scris Adrian Moraru pe Facebook. (Paul D.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here