Klaus Iohannis doreste razboi civil si moarte de om in Romania

0
525

Conferinta de presa a lui Klaus Iohannis de azi confirma ca acesta a dorit „sa moara oameni” la protestul din 10 august, pentru a justifica schimbarea guvernului. Daca nu putea forta o demisie a lui Dancila, cum a fost in cazul Ponta dupa Colectiv, cerea sclavului Lazar sa o puna sub acuzare pentru genocid si o suspenda.

Omul acesta nu s-a dat si nu se va da de la nimic inapoi pentru a-si pune propriul guvern. Daca e cazul, nu se va da inapoi nici de la a genera situatii unde sa moara romani ori sa se omoare intre ei.

Intreb doar: cati romani trebuie sa moara pentru ca Iohannis sa-si puna inca un guvern?

Intre democratie si tiranie, unde puterea este concentrata in mana unui individ, eu aleg sa sustin democratia, chiar daca nu sunt de acord cu politicile partidului care intr-un ciclu electoral a castigat alegerile. Partidele intra si ies de la guvernare, ordinea democratica trebuie sa ramana insa.

Ceea ce doreste Iohannis este sa rastoarne aceasta ordine democratica doar pentru a-si pune propriul guvern. Iar dupa cum se vede, a dorit sa mai „moara oameni” pentru a face asta si nu se va da inapoi de la nimic pentru ca sa se intample.

Romania cu un guvern „al lui” Iohannis, care are deja serviciile sub el, care controleaza parchetele prin sclavul Lazar, care controleaza opozitia, care vrea sa controleze si PSD, care controleaza o parte a presei, care controleaza „societatea civila”, ce democratie mai e?

In afara de a merge prin vacanta exotice, ce a facut Iohannis pentru Romania de cand e presedinte, ca sa doreasca toata puterea?

Intr-o democratie oamenii se bat in idei si proiecte. De cand a venit Iohannis acest lucru nu se mai intampla, ci au ajuns sa se bata romanii intre ei.

Credeti ca e pentru binele Romaniei si bunastarea romanilor aceasta solutie oferita de Iohannis, de dezbinare a romanilor si control a intregii puteri executive in mainile sale? Chris Terhes, presedintele Romanian Community Coalition, cunoscuta in Romania si sub numele de „Coalitia romanilor pentru combaterea coruptiei”).

 

Articolul Klaus Iohannis doreste razboi civil si moarte de om in Romania apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here