Directorul SRI, raspuns taios pentru Liviu Dragnea

0
836

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a oferit un raspuns taios pentru Liviu Dragnea. Mesajul a apărut pe site-ul Serviciului Român de Informații.

La finele săptămânii trecute, după ședința CEX al PSD, Dragnea anunța că nu va demisiona din fruntea partidului, nici de la șefia Camerei Deputaților, și că nu se teme, printre mulți alții, de SRI și Eduard Hellvig.

„În urma ultimelor evenimente și declarații publice, Consiliul Director al Serviciului Român de Informații face următoarele precizări:

Este regretabil faptul că se încearcă atragerea Serviciului Român de Informații într-o zonă a speculațiilor prin afirmații false, acuzații nefondate și calomnierea cadrelor Serviciului.

SRI condamnă ferm aceste încercări de denigrare a instituției și îi asigură pe partenerii interni și externi că va ramâne ancorat în misiunile sale care privesc exclusiv securitatea națională.

Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, îi asigură pe toți cetățenii României de neimplicare în niciun fel de jocuri de putere, de menținere a instituției în afara dezbaterilor politice și de determinare în efortul conjugat de a prezerva securitatea națională”, transmite SRI printr-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here