INCREDIBIL/Nici Stanciu nu mai e partenera lui Kovesi/ La sfarsitul parteneriatului civil se lasa cu despartire, la sfarsitul celui militar cu catuse

0
771

Ca CCR a fost pusa in situatia de a sesiza organismele internationale cu privire la atacul contra ei facut de Orban & co. era de asteptat. De remarcat insa e faptul ca decizia CCR de a face sesizarea internationala a fost votata in UNANIMITATE de judecatorii curtii, adica inclusiv de Stanciu.

Se vede ca nici Stanciu nu mai e partenera lui Kovesi. Tot Stanciu a fost cea care a confirmat intr-o decizie a CCR ca Kovesi a fost in sufragerie la Oprea.

Ce ti-e si cu parteneriatele astea militare… La sfarsitul parteneriatului civil se lasa cu despartire, la sfarsitul celui militar cu catuse. (Chris Terhes, presedintele Romanian Community Coalition, cunoscuta in Romania si sub numele de „Coalitia romanilor pentru combaterea coruptiei”).

 

Articolul INCREDIBIL/Nici Stanciu nu mai e partenera lui Kovesi/ La sfarsitul parteneriatului civil se lasa cu despartire, la sfarsitul celui militar cu catuse apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here