“Vrem să-l dăm în judecată, eu şi cu alţii, în civil pe procurorul de caz, Uncheşelu, vreau să plătească din buzunarul lui”

0
1029

Fostul premier Victor Ponta a anunţat sâmbătă seară, la România Tv, că săptămâna aceasta vă trimite un memoriu Ministerului Justiţiei, Consiliului Superior al Magistraturii şi procurorului general cu toate presupusele încălcări de lege din dosarul Turceni-Rovinari.

„Am făcut un memoriu împreună cu avocaţii mei în care am scris care au fost încălcările de lege din dosarul meu, le voi înainta săptămâna viitoare către MJ, CSM, procurorul general al României. După care vrem să-l dăm în judecată, eu şi cu alţii, în civil pe procurorul de caz, Uncheşelu, vreau să plătească din buzunarul lui.

Dacă instanţa îl va pune să plătească salariul meu de premier, al altor directori, avocaţii, atunci data viitoare se va gândi de două ori, băi am probe, dacă n-am probe ăştia o să vină după mine. Dacă nimeni nu plăteşte, data viitoare un alt procuror va face la fel. Să ştiţi că în SUA, Germania se întâmplă asta, domnule aţi acuzat pe nedrept pe cineva îi luaţi banii„, a declarat Victor Ponta. (Corina U.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here