Incident neplacut intr-o comuna prahoveana. Sofer de taxi, batut crunt

0
888

taximetrist batutUn taximetrist din Câmpina a suferit un incident, care îl poate marca pe viață. El a primit o comandă dintr-o comună apropiată, numai că acolo a mâncat o bătaie soră cu moartea.

Cezar Șerbănescu susține că a fost să onoreze o comandă la Șotrile, luni noapte, însă a avut parte de o întâlnire neplăcută, cu două persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.

Din motive neclare, taximetristul a fost lovit sălbatic cu picioarele și pumnii, apoi târât pe asfalt. Omul s-a ales cu răni la picioare și cu dureri la abdomen și cap, având nevoie de investigații medicale.

Am fost bătut crunt în comuna Șotrile, când am fost să onorez o comandă. Am scăpat cu greu datorită a doi oameni de bună credință, care m-au ajutat. Le mulțumesc ! Azi sunt în convalescență cu răni grave. Voi scoate și certificat medico-legal”, a spus Cezar Șerbănescu.

Tot el a cerut sprijinul celorlați colegi de breaslă: „Dragi colegi taximetriști vă rog din suflet să punem STOP transportului persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice ! Să nu ne bucurăm la un comision de 10 Ron, după care să fim înjurați, scuipați și chiar agresați, bătuți cum am pățit eu.

Taximetristul a depus deja o plângere la Poliția Câmpina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here