Continua debandada politica: Un nou partid asteapta sa primeasca avizul judecatorilor

0
425

NECULAIE-ONTANU-ADER-LA-DEMOCRATIEDacă în urmă cu 3-4 ani se vorbea de o coalizare a forțelor politice, în două mișcări mari – stânga și dreapta, mai nou s-a dat liber la înregistrat partide. Așadar, România se întoarce la debandada care a cuprins țara după revoluția din 1989.

Tribunalul Bucureşti era aşteptat să decidă, marţi, asupra cererii fostul primar al sectorului 2 Neculai Onţanu de a-şi înregistra Partidul „Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie”.

Documentele necesare înregistrării noului partid politic au fost depuse la 1 martie, cu Neculai Onţanu preşedinte, iar Cosmescu şi Gherghina membri fondatori.

Marius Cosmescu a fost membru UNPR sector 2 şi consilier local.

În noiembrie 2016, Onţanu a înfiinţat, tot în calitate de preşedinte, Asociaţia pentru Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie „Om între Oameni”, ONG care declară că are misiunea de „a contribui la dezvoltarea socială şi economică a României, la dezvoltarea conştiinţei civice a cetăţenilor români”.

Marius Cosmescu este vicepreşedinte al ONG-ului, iar Ioan Gherghina este Coordonatorul Departamentului pentru strategii şi activităţi în domeniul educaţiei sanitare şi asistenţei medicale al asociaţiei.

Preşedinte de onoare al ONG-ului este Mircea Coşea.

Neculai Onţanu, care a fost timp de 4 mandate primar al sectorului 2, a fost membru al Partidului Socialist al Muncii, apoi al PSD şi apoi al UNPR.

Vă reamintim că, la finele lunii februarie 2018, Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au înregistrat la instanță partidul Pro România.

PRo Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here