CONCURS: TREI INTREBARI PUBLICE DESPRE FRANGULEA ALEXANDRU – SEFUL SERVICIULUI ARME, EXPLOZIVI SI SUBSTANTE PERICULOASE DIN CADRUL I.P.J. PRAHOVA

0
693

Paintball politienesc nedistractiv pentru consolidarea echipei!

Incisiv de Prahova intentioneaza sa demareze o serie de concursuri lunare constand in adresarea catre cititori a cate trei intrebari despre un subiect/tema de interes public.

Scopul intrecerii este dublu: pe de o parte, pentru a ne informa cititorii cu raspunsurile primite si, deci, stiute in spatial public, iar pe de alta parte, pentru a ne verifica si noi propriile cunostinte deoarce n-am avut niciodata pretentia ca le stim pe toate.

Pentru inceput, lansam urmatoarele trei intrebari despre comisarul sef de politie, Frangulea Alexandru, seful Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul I.J.P.Prahova:

  1. Unde se afla si care este regimul juridic actual al armei letale (cu glont) care a fost detinuta de numitul Chivu Sorin Serioja, fost deputat U.N.P.R in Parlamentul Romaniei?
  2. Care este modalitatea juridica in care a obtinut dreptul de proprietate asupra terenului situat in intravilanul Municipiului Ploiesti, pe care si-a construit imobilul cu destiantie rezidentiala? Bonus: Cu sprijinul cui?
  3. Carei victime inocente i-a sparlit Frangulea Alexandru telefonul mobil, care este marca acestuia si care este identitatea persoanei ce l-a apelat pentru a il determina sa-l restituie? Element ajutator: este un fost coleg de politie/RUDA.

Raspunsurile vor fi transmise (pana la sfarsitul lunii) pe adresa redactiei:  incisivprahova@gmail.com.

Premiul de 500 Ron va fi insotit si de un cadou suplimentar, pentru acuratetea raspunsurilor, constand  intr-o pusca gonflabila cu gloante albe care trage dupa colt.( www.incisivdeprahova.ro ).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here