Ei sunt cei mai mințiți ploieșteni

0
932

Cartierul Mitică Apostol, din Ploiești, este cel despre care auzim doar în campaniile electorale. Tone de promisiuni se revarsă asupra bieților oameni, care mai sunt vizitați de politicieni abia peste patru ani,

Să plătești impozite ca la Ploiești și să locuiești într-un cartier care arată mai rău decât satele uitate de lume,  de prin Moldova, este o ”performanță” cu care nu se poate lăuda niciun edil.

Un cartier ai cărui locuitori știu despre existența asfaltului, doar pentru că sunt nevoiți să mergă și prin alte zone din oraș. Nu a existat campanie electorală, fără ca toți candidații să îi mintă pe cei din Mitică Apostol. Campaniile au trecut, voturile s-au dat, asfaltul ia-l de unde nu-i.

Toate străzile din cartier arată ca strada Buftea, așa că toți locuitorii cartierului alternează plimbările prin praf cu cele prin noroi.

Măcar din bun simț, până nu se rezolvă eterna lor problemă, acești oameni ar trebui să fie scutiți de la plata impozitelor locale. Asta dacă politicienii vor să se mai încumete să treacă pe acolo în următoarele campanii. (www.observatorulph.ro ).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here