Primul semn al relaxării: Raed Arafat, anchetat!

0
458

(Preluare National – Catalin Tache):

Informațiile de ultimă oră intrate în posesia nostră arată că deja se fac ultimele pregătiri operative pentru declanșarea atacului final la Raed Arafat! Semnal clar că oamenii președintelui nu au uitat faptul că au trebuit să îl suporte pe acesta în fruntea celulei de criză împotriva pandemiei cu COVID-19 chiar și după ce Klaus Iohannis apucase să ceară public decaparea acestuia.
Marcel Vela a dat greș în decaparea lui Raed Arafat
Numai că presiunile la care l-a supus în mod repetat ministrul de Interne nu au avut niciun efect asupra secretarului de stat, ceea de altfel și explică în mare măsură căderea lui Marcel Vela în dizgrația prezidențială. Numai că așa cum nici măcar Traian Băsescu în vremurile sale de glorie, când încă ținea puternic în mâini hățurile sistemului ticăloșit nu a reușit decaparea lui Raed, fiind chiar la un pas să piardă Palatul Cotroceni în urma atacului asupra acestuia, nici Iohannis nu mai pare dispus să riște. Astfel că deja a fost scos de la sertar și scuturat de praf vechiul ”Dosar Ambulanța”, partea întunecată a sistemului așteptând doar OK-ul final pentru a redeschide ancheta ce i se poate dovedi fatală lui Raed Arafat. Mai ales că oamenii președintelui sunt convinși că în acest dosar acuzele aduse ”Doctorului” și fostului său coleg de cameră în căminul studențesc din Cluj Napoca sunt prea convingătoare pentru a mai putea fi ”caduce” în instanță… Plus că momentul este unul cum nu se poate mai prielnic, toată lumea așteptând primii țapi ispășitori de calibru pentru achizițiile din perioada stărilor de urgență.
Capul la cutie!
Se redeschide ”Dosarul Ambulanța”!
La ce experiență de viață și politică deopotrivă are în spate, Raed Arafat chiar că nu avea cum să nu interpreteze corect semnalul primit prin execuția publică a profesorului Streinu – Cercel. Mai ales că din toată elita medicală, doar cei doi se pronunțaseră public cu privire la acordarea unei imunități legale generalizate tuturor factorilor implicați în procedurile de achiziție de produse sanitare în perioada stării de urgență. Astfel că după ce săptămâni bune Raed Arafat a ținut capul de afiș al luărilor publice de poziție cu privire la starea pandemiei, dintr-odată ”Doctorul” a băgat capul la cutie! Ceea ce, după cum susțin sursele noastre, arată că Raed Arafat a prins de veste ce i se pregătește. Rămânând de văzut doar dacă acesta va riposta și mai ales când o va face… Pentru că este greu de crezut că la ce ”frăție” transpartinică are în spate, acesta se va lăsa dus ”ca mielul la tăiere” la audierile care se anunță în ”Dosarul Ambulanța”…

Articolul Primul semn al relaxării: Raed Arafat, anchetat! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here