UN NOU ESEC DIAMANTIN MENTINUT ASCUNS DE PENSIONARUL DE LUX, PASCUT EMIL SI MARIONETA ACESTUIA, NEDELCU CATALIN

0
732

Pe portalul Tribunalului Ialomița a fost publicat rezumatul Hotărârii nr.1600/13.12.2018 in dosarul nr.20019/3/2017** unde, instanta respinge actiunea in contencios formulata si depusa de „niste oameni”, politisti.

Printre cei 20 de reclamanti se numără și „marele licurici” diamantin, Nedelcu Catalin…individ sub nivelul mediocritatii juridice dar o marionetă perfectă pentru afaceriștii ialomitieni smenari și interlopi (vom reveni, in curand, cu probe, in articolele noastre viitoare) si pensionarul de lux, Păscut Emil, individ care conduce sindicatul „Diamantul” alături de pensionarul si „oratorul Demostene”, Serbanescu Marin.

In fine, dosarul nr. 20019/3/2017** a fost gestionat de „marele licurici” Nedelcu…

Cererea care a facut obiectul acestui dosar avea ca obiect obligarea paratilor: IGPR si IPJ Ialomița sa achite reclamantilor salariul calculat la nivelul sumei de 1.450 RON/luna stabilit prin HG nr.1/2017.

Cererea adresată instantei de reclamanti a fost compusă de pensionarul de lux si „salariatul” Diamantului, Păscut Emil si trimisă prin email „marelui licurici diamantin” si „iluminatul sindicalismului din M.A.I.”, Nedelcu Catalin pentru a găsi „fraierici” (polițiști creduli în balivernele pascutiene si repetate ostentativ de marioneta Nedelcu) pe care, același  Nedelcu Catalin, sa isi experimenteze, in instanta, „muschii juridici”. Nedelcu a strâns în jurul acestei cereri pascutiene cam 20 de „gura-casca” pe care, dealtfel, i-a si introdus în cererea adresată instantei… De ce nu apare numele sindicatului „Diamantul”, va întrebați? Este un alt tertip uzitat de Păscut și Nedelcu ca oamenii să nu afle ca „diamantii” pierd acțiuni în neștire. Doar acțiunile introduse în instanță „cu toptanul” au fost create pentru atragerea de „prosti cotizanti” pentru o perioadă cat mai îndelungată de timp (asa procedează si celelalte sindicate M.A.I. precum SNPPC, SNAP, PROLEX etc.).

Spre exemplu, prin publicitate agresivă, 20 de polițiști se înscriu în sindicat, plătind o cotizație lunară de 17 RON/luna (atâta au impus „prostanilor” pensionarii Păscut și Serbanescu prin „fetițele sindicale” ce se ascund sub denumirea de „lider sindical diamantin”) începând cu luna noiembrie 2018. Procesul intentat structurilor M.A.I. pentru cei 20 de noi membri cu un avocat platit prin sindicat are o valoare de cca 3.000 RON (contractul avocatial)- fond si recurs.

Dar, timp de 2 ani, cei 20 de noi membri introduc în buzunarul sindicatului suma de 8.160 RON, doar din cotizații. 5.000 RON reprezintă profitul „sindicalistilor” care stiu sa manipuleze „prostanii”, indiferent daca procesul e câștigat sau pierdut… poate asa se intelege mai bine reclama sindicală agresiva din spațiul public. Dacă cei 20 de membri completează si formularul de 2% din impozit în favoarea sindicatului, profitul sindicatului creste semnificativ („partea leului”, a liderilor sindicali).

Dosarul nr. 20019/3/2017** a fost „plimbat” intre Tribunalul București si Tribunalul Ialomița pe motiv de lipsă de competență teritorială, Curtea de Apel București atribuind spre competentă soluționare dosarul cauzei în favoarea Tribunalului Ialomița.

Iar la data de 13.12.2018, instanta de fond a considerat că aberațiile pensionarului Păscut susținute de marioneta acestuia, Nedelcu Cătălin, sunt nefondate.

Acest eșec evidențiază că sindicatul „Diamantul” acționează subversiv, pentru a-si ascunde erorile strict cu scopul de a-si mentine dar si pentru a-si spori numarul de membri cotizanti, exclusiv prin înșelăciune, inducerea în eroare a celor care nu își cunosc drepturile,  Legea, dar le si este frica sa le revendice si, nu in ultimul rand, nici nu au curajul sa isi apere drepturile în fața magistraților… doar din inselarea oamenilor, instanțelor, traiesc atât de bine „marii sindicalisti diamantini”. (Ciprian P.).

 

Articolul UN NOU ESEC DIAMANTIN MENTINUT ASCUNS DE PENSIONARUL DE LUX, PASCUT EMIL SI MARIONETA ACESTUIA, NEDELCU CATALIN apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here