Zeus transformat in Hades!!!

0
371

Acum când știm ca lucrurile încep sa intre pe un făgaș normal in dosarul in care mai multe cadre ale Penitenciarului Ploiești au păgubit un fost angajat, pe doamna C.C. si justiția s-a trezit din somn si e pe cale sa atace putrefacția penitenciara,  ne putem apleca pe lucruri mai recente ale lui Zeus.

Inițial am considerat ca numele de Zeus, Neprihănitul! este potrivit pentru împuternicitul Matei Valentin in funcția de director la Penitenciarul Ploiești. Dar am fost sunați cu patos de realul Zeus, supărat pe noi ca îl asemuim cu un om de rând, cu unul care se încăpățânează sa para ceva ce toata lumea știe ca nu e: un om de încredere pentru comunitate, pentru colegi, pentru apropiați.

  Reiteram ideea de la început, ca NU a contat cine este persoana ci contează CE FACE in funcția respectiva. Putea fi foarte bine altcineva si situația era aceeași daca faptele erau identice. Suntem incisivi si corecți caci discutam de o structura din siguranța naționala a acestui stat, nu de o taraba de la Hale. Discutam, din păcate de un ofițer(nu va mai fi mult) care își pune in piept insigna alăturata, făcând de ras generații de oameni deosebiți ai legii. RUSINE!

Cu părere de rău, AZI ZEUS se transforma in HADES. Acesta este realul nume al împuternicitului nostru care a reușit sa strice un colectiv care… la începuturile carierei lui, l-au primit si l-ai acceptat ca pe unul dintre ai lor.

Am fost surprinși ca si in după atâtea dovezi si articole fundamentate, INCA cineva îl mai susține in războiul lui cu dreptatea, echidistanta si respectul…dar… poate lucrurile se vor schimba si in Ministerul ce se lauda ca se ocupa cu JUSTITIA.   Spunem asta caci cei din Comisia de disciplina a M.J-ului sunt mânjiți pe bot de miere sau senilitate. Pentru a nu mai povesti ce deja este scris in materialul următor, citiți si apoi sa ne miram împreuna!!!

 

HOPA! NEPRIHANITULE! Ce ai făcut?!

Iți acoperi urmele cu mita la subordonați? Dar ce subordonați?! caci domnul V.P. de fapt, se pare ca trebuia sa își facă treaba si sa te verifice, si te de-a in gat cu ce ilegalități ai făcut?

Si nici măcar bonusul dat nu era in atributul tău sa îl propui, alta ilegalitate! Tu dai, tu centrezi, tu înscrii! RONALDO de Ploiești, ce ești!

Mita cu banii colegilor care au muncit pe bune si ii meritau, asta chiar ca ne depășește părerea despre inteligenta ta… unde noi credeam ca dai mita cu banii tai… dar sa furi banii de la unul ce a muncit si spera sa ia salariu de merit… ca sa dai tu mita… e ceva nou pentru sistemul de apărare.

Oare cate alte informații a vândut fostul șef de prevenire pana sa scape sistemul de el? De mașinile pline de produse de la GAZ Târgșor am auzit pana si noi, de mâncatul de la popota deținuților, la fel… de se ruga de deținuți sa îl tundă – nu mai zicem… dar… sa iți vinzi meseria ca sa iei 50% asta e ceva mai rar… Ce așteptări poți ridica atunci de la un agent amarat?

Fiind buni prieteni, Hades l-a ajutat pe „sifon” ca sa iasă la pensie… pensie pe care NOI o plătim, mărita nejustificat! RUSINE!!!

Ai ajuns sa tragi oamenii de mana de ce te cred așa cum ești? Ai început sa ii jignești crezând ca le închizi gura? Si se pare ca faci asta de multicel… tot sa pui parul pe ei, nenorociții neascultători! Nu știu ei cine ești tu, HADES! Zeul infernului! TEMETI-VA! In groapa cu tine, HADES! La săpat de șanțuri pe Canalul Dunăre -Marea Neagra!!

Arunca-i de pe stanca pe netrebnicii neascultători! Bate-i cu pietre pana se pun la picioarele tale canceroase si ti le pupa! Spune-le ca ii ierți si apoi împinge-i in prăpastie!

Ca ești cu mot si intri cu obiecte interzise in unitate, nici nu ne surprinde! Erai aiurea sa NU FACI ASTA si sa NU dai explicația ca ești mare director! Vizitatorii de ce sunt duși la politie chiar de uita un stick in buzunar? CUM, de ce? Pai, ei sunt HADES?

Dar tristețea iar ne apasă când aflam ca… tot ce ai reușit mințile luminate din Comisia de disciplina a M.J.ului sa facă… este sa… CLASEZE sesizările… caci nu fost depuse probe… Mai justitiarii din Comisia de justitiari ai Ministerului Justitiei… voi ati citit faptele?

Ne dam cu reveneala si Redacția Incisiv de Prahova promite sa facă petiție la M.J sa ne zică si noua daca onor Comisia a sesizat Parchetul pentru posibile fapte de corupție ale lui HADES, caci așa prevede legea 145/2019, daca iau act de asemenea manifestări… Sa știm si noi cui ne închinam!!!

Vom reveni si cu când avem răspunsul si despre ce mai pune la cale HADES prin curtea Penitenciarului Ploiești! (Cristina T.).

N. R. : – Reamintim  ca, investigatia noastra a pornit de la mafia gunoaielor si cum o firma din aceasta caracatita din Prahova „beneficiaza” de detinuti/”inchiriaza” la munca pe filiera Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI, in baza proiectului lansat de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin. Punerea in dependenta a Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI de catre reprezentantii acestei societati ne-au determinat  sa incepem dezvaluirile cu derapajele de la lege ale sefului – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești, fiind o institutie esentiala a statului.

Sa reamintim povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” care este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood, nu inainte de a intreba (prietenii stiu de ce…): Florin Iosif de la TYMBARK este bine?

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark

Lume!Lume! Știri de ultimă oră de la Mînăstirea Ploiesti

Cat timp mai poti sa indoi legea?

În acest articol ne-am hotărât să vă arătăm, cum înclinațiile scriitoricești și infracționale s-au adunat în caracatița din Penitenciarul Ploiești/Rățușca noastră Mac!Mac!

Ia! Zâno!/Joac-o și pe asta!/Dă-ți cu reveneală!/Zâna Nașa, se joacă cu gestiunile, după starea vremii la Penitenciarul Ploiesti!

În acest articol ne-am hotărât să vă arătăm, cum înclinațiile scriitoricești și infracționale s-au adunat în caracatița din Penitenciarul Ploiești/Rățușca noastră Mac!Mac!

Aroganța și lipsa de profesionalism sunt fără limite, caracterul penal te dărâmă la propriu in Penitenciarul Ploiesti

,,Fantastica Woman”Anghelache Ramona (varianta XXL)/”Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti

„Omerta”, ,”Legea tăcerii” și a intereselor prima în fața legii în Penitenciarul Ploiesti/Despre Doamna Dănescu Izabela, supranumită eminența cenușie și regina hoților din Penitenciarul Ploiești

Precizări privind modalitățile de furt la Penitenciarul Ploiesti si ilegalitatile savarsite de Comisarul șef de poliție penitenciară Valentin MATEI – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești

Documente si declaratii din cercetarea penala care dezvaluie un furt institutional generalizat la Penitenciarul Ploiesti

Penitenciarul Ploiesti: „La momentul preluării gestiunii, în fișele de inventar de la Serviciul Financiar figurau o mulțime de bunuri, care faptic nu existau”

Furturi, falsuri si alte infractiuni succesive la Penitenciarul Ploiesti (IV)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (III)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here