Ce avantaje ofera operatia de rinoplastie?

0
197

Cu ajutorul operatiei de rinoplastie se obtine simetria fetei pacientului, ea modificand dorsul nasului, acesta devenind drept. In acelasi timp, aceasta procedura este utila si pentru ca rezolva o deviatie de sept nazal ameliorandu-se in acealsi timp problemele cauzate de ingustarea cailor respiratorii. In acest fel, pacientul isi poate construi o voata echilibrata, dar si placuta in acelasi timp.

De ce o operatie de rinoplastie este atat de importanta?

O operatie de rinoplastie ofera un avantaj in plus in cariera ta. Nu sunt izolate cazurile in care o astfel de operatie a contribuit foarte mult la succesul la locu lde munca. Imediat dupa ce au facut o astfel de interventie chirgicala, pacientii au ajuns sa-si gaseasca mult mai usor un loc de munca. Rinoplastia este apreciata si pentru ca rezolva problema sforaitului. In acest fel, pacientul poate scapa de problemele de somn.

Nu este un secret faptul ca 1 din 4 cupluri dorm in camere separate din cauza sforaitului puternic. Acest lucru este cauzat cel mai adesea de disfunctionalitati nazale, acestea fiind resimtite cel mai adesea in timpul noptii. In acest fel se instaleaza sforaitul, dar si senzatia de sufocare. Daca cuplul nu se bucura de un somn odihnitor apar de cele mai multe ori probleme in cuplu, lucru care duce la o sansa mai mare de despartire. Acesta este motivul pentru care o operatie de rinoplastie este alegerea cea mai buna.

Un alt lucru pe care il face aceasta interventie este ca restabileste simetria faciala. In acest fel, aspectul nasului este imbunatatit, proportiile nasului fiind si ele imbunatatite in acest fel. Pacientul se bucura de o estetica faciala armonioasa. Fiecare pacient este unic, de aceea rinoplastia abordeaza o plaja larga de schimbari ale formei nasului. Prin intermediul acestei proceduri se realizeaza o reducere a dimensiunilor, imblanzirea unui nas prea ascutit sau chiar ridicarea varfului. De asemenea, se mai poate defini si un nas prea lat sau se poate corecta un nas asimetric. Daca narile sunt prea mari, acestea pot fi ingustate. In situatia in care exista o cocoasa nazala, aceasta poate fi indepartata.

Rinoplastia este o procedura des folosita pentru ca ea rezolva problemele respiratorii. Aceasta are un rol important in remodelarea nasului sau in a corecta defectele anatomice. Daca septul nu este pozitionat corect, atunci caile respiratorii pot fi blocate. In acest fel se impiedica fluxul de aer, iar o operatie combinata de rinoseptoplastie poate rezolva usor aceste probleme. In acest fel, se poate rezolva atat o problema estetica, cat si una functionala.

Rinoplastia reface un nas rupt, aceasta corectand deformariile cauzate de traumatismele de la nivelul nasului sau al fetei. Cele mai frecvente cauze ale unui nas rupt sunt luptele, accidentele de autovehicule, dar si lovirea de un obiect dur. Un alt rol al rinoplastiei este ca aceasta opreste hartuirea. Foarte multi pacienti au trait in copilarie cu efectele hartuirii verbale, dar si fizice din cauza aspectului nasului lor. Acest lucru a dus la o scadere semnificativa a increderii in sine, izolare, dar si uneori a aparitiei depresiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here