Bătaie și amenințări într-un local din Ploiești

0
99

Bătaie și amenințări într-un local din Ploiești, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Au fost chemate forțele de ordine.

În jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că în incinta unui local din municipiu ar avea loc un conflict între mai multe persoane.

În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, din primelele verificări efectuate reieșind faptul că între trei bărbați cu vârstele de 25, 31 și 45 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi izbucnit un conflict spontan, care ulterior a degenerat, cei 2 bărbați cu vârstele de 25 și 45 de ani, agresându-l pe cel de 31 de ani.

Tot din verificări, a reieșit faptul că unul dintre bărbați ar fi luat de pe masă un obiect tăietor-înțepător, în scop de intimidare, fără a-l folosi în vreun fel, obiectul în cauză fiind ridicat în vederea continuării cercetărilor.

În urma altercației, bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat.

Toate persoanele depistate la fața locului au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierilor, cu excepția bărbatului în vârstă de 45 de ani, care a fost citat în vederea audierii pentru data de 3 octombrie a.c.

Fața de persoanele implicate în altercație si fața de un al patrulea bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.3 Ploiești în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare.

Ziarul de Ploiești

FOTO: Arhiva, doar pentru ilustrație


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here