„Prea ca la poliție”/Pe când o acțiune comună RAR-POLIȚIE în care să fie verificate autospecialele de poliție?

0
69

CUM SCUIPĂ MAI ȘI IGPR-UL IN OBRAZUL POLITISTILOR OPERATIVI

Mai jos aveți 3 anunturi pentru ocuparea de funcții.

Două la MAI de la Directia de Relatii Publice din care una de ofițer specialist principal I și doua de ofițer specialist I.

În anuntul de la I.P.J.Ilfov se caută ofiteri la Serviciul Investigații Criminale la supravegheri judiciare de ofițer principal 1 și o funcție de ofițer I la Patrimoniu și câteva funcții de agent 1 atentie nu principal.

Ce nu au precizat prietenii nostri de la Asociatia Civică Acvila vom preciza noi.

Functiile de ofițer specialist principal I și doua de ofițer specialist I sunt cele mai mari funcții de execuție atentie atribuite personalului neoperativ.

Functiile de ofițer principal 1 și o funcție de ofițer I sunt printre funcțiile cele mai mici și atribuite unor politiști operativi.

Pe langă faptul că funcțiile de la Relații Publice nu au treabă cu cele 32 de atribuții ale Poliției Române așa cum sunt descrise la art.26 din Legea 218/2002 sunt și cele mai mari funcții de execuție mai mari și decat cea de șef de poliție orăsenească.Cititi cu atentie, fotograf și postac pe retelele de socializare.

Asta în timp ce pe cei de la judiciar cad dosarele și sunt frânți de oboseala de la percheziții și arestări iar cei de la rutieră sau de la ordine publică se confruntă permanent cu acte de ultraj.

Multumim din inimă conducerii MAI si I.G.P.R pentru recunoașterea meritelor Polițiștilor Operativi prin atribuirea celor mai mici funcții de ofițeri și agenți, dar care se laudă pe la tv cu rezultatele obținute de Poliția Operativă.

Multumim de asemenea structurilor de resurse umane ,,maeștrii păpușari”care au reușit ca toate funcțiile mari să fie atribuite structurilor de suport adică inclusiv lor, celor de la logistică, comunicații prin telepatie, psihologie sau altii care nu stiu să intocmească un proces verbal.

Aceste funcții puteau fi ocupate de maxim personal contractual…, dezvaluie cei din Sindicatul Polițiștilor Operativi din România Fulgerul. (Cerasela N.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here