CET Brazi trebuia să trecă în administrarea Primăriei încă din 2019!/Soluţia apei calde e în ograda lui Volosevici!/Vocabular de „mahala”

0
75

Problema furnizării apei calde în municipiul Ploieşti nu ar fi existat dacă o hotărâre din anul 2019 ar fi fost pusă în practică. Vorbim despre HCL 62/ 2019 – privind transferul instalaţiei de producere a agentului termic şi a apei calde şi a terenurilor aferente din domeniul Judeţului Prahova în domeniul public al Municipiului Ploieşti!
Hotărârea a fost avizată de Prefectura Prahova, dar venirea pandemiei de coronavirus şi alte diverse probleme nu au făcut posibil transferul CET-ului.
Consilierii județeni s-au întrunit ieri seară într-o ședință pe tema crizei apei calde, în şedinţa CJ de îndată.
Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat că singura soluție legala pentru ca Ploieștiul să aibă apă caldă este ca Primăria, prin RASP, să preia centrala de producție a agentului termic de la operatorul căruia i-a fost reziliat ieri contractul.
Imediat, Volosevici a ieşit cu o declaraţie de presă susţinând că nu crede că este legal, ca nu se poate să arunci cartoful fierbinte în responsabilitatea Primăriei Ploieşti.
Hotărârea de Consiliu Local există, iar transferul ar putea fi facut rapid, daca nu ar exista rea vointa in derularea mandatului de primar.

Această hotărâre demonstrează ca Iulian Dumitrescu a avut dreptate si că transferul CET-ului nu este ilegal, aşa cum a declarat Volosevici într-o conferinţă de presă ( a cata oare?) organizată miercuri seara la sediul Primăriei Ploieşti, dezvaluie Stiri Actuale.
Noi completam acest tablou
Aleșii locali au fost convocați de primarul municipiului Ploiești, miercuri seară, la orele 20.30, la o ședință informală, pe tema soluției propuse de Consiliul Județean Prahova în criza apei calde.
Nu putem trece peste cateva aspecte privind caracterul edilului si vocabularul de „mahala” al acestuia.
Primul vizat a fost av George Botez care si-a permis sa il informeze pe Andrei Volosevici ca exista HCL 62/ 2019 – privind transferul instalaţiei de producere a agentului termic şi a apei calde şi a terenurilor aferente din domeniul Judeţului Prahova în domeniul public al Municipiului Ploieşti.


Iritat, Andrei Volosevici a inceput sa racneasca la consilier „ii tineti partea lui Iulian Dumitrescu”, demonstrand ca toata aceasta parodie este o vendetă a edilului indreptata catre Presedintele Consiliului Judetean Prahova, vendeta realizata doar din frustare.
Consilierul local George Botez l-a pus repede la punct pe edil cand l-a intrebat pe acesta daca l-a deranjat seara din programul personal sa ii asculte tampeniile si vaicarelile sau sa rezolve aceasta problema, ca sa stie daca paraseste sedinta din online. Edilul a dat inapoi si a devenit „cvasi respectuos”.
In schimb… un vocabular de mahala a avut edilul fata de seniorul din Consiliul Local Ploiesti, Gh Sarbu: ” Auzi, bai Sarbule, nu ma lua pe mine cu d-astea ca…”, etc.
Aveti pretentii de la Andrei Volosevici care nu respecta nici seniorii sa aiba respect fata de cei 130.000 de oameni care au rămas fără apă caldă in Ploiesti? Noi, NU! (Paul D.).

Articolul CET Brazi trebuia să trecă în administrarea Primăriei încă din 2019!/Soluţia apei calde e în ograda lui Volosevici!/Vocabular de „mahala” apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here