Compania RTT DISTRIBUTION SRL -Livrari Oriunde in Europa

0
161

rtt distribution srl pareri despre opini
rtt distribution srl pareri despre opini

Compania Rtt distribution srl PASCANI ,ofera clientilor sai livrarea comenzilor oriunde in tara pe cale rutiera , oriunde in Europa.

Consilieri Tuningro.ro va vor comunica pretul transportului in momentul confirmari comenzi.

Mai mult decat atat echipa RTT DISTRIBUTION SRL PASCANI PARERI , OPINI RECENZI, va vor sta la dispozitie cu orice fel de intrebare legala de transportul comenzi ata telefonic cat si pe adresa de email destintata comunicari .

Rtt distribution srl ofera suport si sprijin in achiztionarea produsele de care aveti nevoie pentru a face alegera corecta.

Tuningro este un brand romanesc din industria automotive.Tuningro este detinut legal de RTT DISTRIBUTION SRL, catalogul tuningro rtt distribution srl se poate vizualiza pe www.tuningro.ro

Returul unui produs se face in termen de 14 zile, echipa tuningro.ro a creat o platforma unica de retur unde pute ti inregistra foarte usor returul, iar contra cost suma de 30 de lei , va veni un curier la adresa dumneavoastra sa ridice returul. Daca nu sunte-ti deacord cu aceasta taxa pute ti trimite dumneavoastra prin curier organizat returul la adresa noastra. RTT DISTRIBUTION SRL , adresa Pascani str crinilornr 42 cam 5 jud iasi.

1.  DEFINITII SI TERMENI

Toate coletele trimise prin GLS pot beneficia  de deschidere la livrare, pute ti proba produsele pe masina inainte de achitare numai cu accordul curierului GLS.Prin achitarea comenzi la curier confirmati ca produsele au fost verificate si sunt in stare perfecta de folosire si acceptati politica de retur sau schimbare produs si va supuneti regulilor noastre interne, in caz contrar refuzatI primirea produsului DACA CURIERUL NU VA LASA SA DESCHIDETI COLETUL.

 

TuningRo – este denumirea comerciala a S.C. RTT DISTRIBUTION SRL  persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Pascani, Crinilor, nr.42 avand numar de ordine in Registrul Comertului J22/2505/2018 , cod unic de inregistrare fiscala 39893768.

 

Vanzator – TuningRo

 

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

 

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre TuningRo (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre TuningRo si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

 

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

 

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

 

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

 

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste.

 

Lista – pagina web din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi („cosul meu”).

Listele pot fi:

–    Publice: orice Client/Cumparator/Utilizator poate vizualiza Lista Cumparatorului/Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare  (Facebook, Twitter si Google+) sau daca acceseaza profilul public al Cumparatorului/Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.

–    Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca si publice oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.

 

Site – domeniul www.tuningro.ro si subdomeniile acestuia.

 

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

 

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

 

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

 

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here