Pai daca la MF, ei nu stiu ca politistii si militarii platesc CIB in cuantum egal cu CAS ce pretentii sa ai de la politicieni?

0
68

Luna trecuta am solicitat, Ministerului Finantelor, in baza legii 544/2001, sa ne comunice :
1. Care sunt categoriile profesionale care platesc contributie individuala la bugetul statului;
2. Cum se calculeaza contributia individuala la bugetul statului?
3. Ce sume s-au incasat in fiecare an din 2019-2021, de la MAI cu titlu de contributie individuala la bugetul statului;
4. Ce sume s-au incasat in fiecare an din 2019-2021, de la MAN cu titlu de contributie individuala la bugetul statului;.
Raspunsul MF:
Surprinzator, rezulta ca autorii raspunsului nu au auzit de „contributia individuala la bugetul statului” (CIB). Ei stiu doar de CAS ( contributie de asigurari sociale), CASS si CAM. Si cica le-am adresat intrebari prea generale, insuficient de precise.Va dati seama ce prosti isi fac veacul si pe acolo? Pai daca la MF, ei nu stiu ca politistii si militarii platesc CIB in cuantum egal cu CAS ( in baza obligatiilor stabilite prin Legea 223/2015 privind pensiile militare de stat), ce pretentii sa ai de la politicieni? Politicianul poate sa aiba si patru clase. Conteaza sa fie gargaragiu. Insa functionarii la MF, teoretic, sunt angajati pe baza de concurs, de competenta, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. (Irinel I.).

Articolul Pai daca la MF, ei nu stiu ca politistii si militarii platesc CIB in cuantum egal cu CAS ce pretentii sa ai de la politicieni? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here