BOMBA/Elena Udrea isi va ispasi pedeapsa la secția de VIP-URI de la Penitenciarul Gherla/Plan efectuat din timp?

0
72

Elena Udrea și-a petrecut două nopți în Penitenciarul de Femei Ploiești Targsorul Nou .
Să reamintim opiniei publice că nu sunt primele nopți petrecute în această pușcărie, aceasta mai trecând, în trecut, vreo 3 luni pe la penitenciarul Targsor, acolo unde a avut-o colegă de cameră pe Bica (fostă șefa de la DIICOT ).
Pe surse, în prima zi de carcera a efectuat cumpărături de la punctul comercial din incintă, de unde toate detinutele fac cumpărături și tot pe surse am întrat în posesia unei informații cum că Elena Udrea nu ar staționa prea mult la penitenciarul Targsor , aceasta dorind să ajungă să-și ispășească pedeapsa la penitenciarul Gherla, acolo unde este dată în folosință o secție de femei construită din fonduri „Norvegiene”.
O secție la standarde europene .
Tot la penitenciarul Gherla mai există dat în folosință și un centru terapeutic , probabil de aceea Elena Udrea a achiziționat un apartament în județul Alba, înainte de a fugi din țară, pentru a fi in zona de competenta a Penitenciarului Gherla.
Codul penal spune ca pedeapsa sa fie ispășita cât mai aproape de casă .
Este normal ca penitenciarul de Femei Ploiești Targsorul Nou nu poate oferi condițiile de la secția de VIP-URI Gherla pentru ca investițiile nu au fost făcute în mod egal .
Se pare că politicienii și-au pregătit această secție și acest centru terapeutic deoarece așa cum ne-am obișnuit, aceștia când ajung în pușcării brusc se îmbolnăvesc și iși descoperă și cele mai mici afecțiuni despre care nu au avut cunoștința vreodată .
” Domnule Predoiu, înca mai aveți șansa să vă ridicați și ca ministru la nivelul profesionistului în drept care sunteți! Nu o ratați! Ca cineva care a pus câteva căramizi importante la temelia carierei dumneavostră, îmi permit această sugestie”, încheie Elena Udrea.”
Oare aceste rânduri scrise pe Facebook de Elena l-or fi determinat pe ministrul Cătălin Predoiu să trimită atâta escortă pentru a fi depusă la închisoarea Targsor o femeie?
Incă nu știm, dar vom tine aproape și vom urmării desfășurarea evenimentelor sa vedem dacă se vor concretiza informațiile. (Cristina T.).

Articolul BOMBA/Elena Udrea isi va ispasi pedeapsa la secția de VIP-URI de la Penitenciarul Gherla/Plan efectuat din timp? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here