In noaptea asta sau cel traziu maine dimineata, fosta ministra, actuala condamnată Elena Udrea, vă fi „depusă” în Penitenciarul de Femei Ploiești Targsorul Nou, de o echipă formată din ofiteri și agenți ai închisorii

0
78

În ciuda celor invocate de Elena Udrea în presa romana și cea din străinătate, la penitenciarul de Femei Ploiești Targsorul Nou condițiile sunt decente, atât cât poate oferi la momentul de față sistemul penitenciar romanesc.
Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșoru-Nou este în plin proces de modernizare și extindere în ceea ce privește locurile de cazare.
La finalul anului trecut s-a efectuat recepția lucrărilor de modernizare pe secțiile 4 și 5 ( regim maximă siguranță, arest preventiv, carantina și secția de HIV). Au fost schimbate instalațiile sanitare, au fost montate geamuri termopan, au fost schimbate instalațiile electrice, gresie, faianță etc…
Anul acesta se încearcă continuarea lucrărilor de modernizare și pe celelalte secții și se dorește mărirea capacității de cazare, urmând a fi construite aproximativ 150 de locuri, destinate regimului deschis, banii fiind alocați.
În ceea ce privește acordarea unui tratament preferențial fostei ministrese, nu există așa ceva, acestea fiind numai zvonuri, conform surselor noastre de la nivelul A.N.P.
Elena Udrea va beneficia de aceleași condiții de detenție ca și celelalte deținute încarcerate la Targsor. Nu va avea curte de plimbare separata de celelalte deținute așa cum au menționat alte publicații. Sigur, datorita stataului sau de fost ministru, ar putea fi „cazata” singura in camera. Vom reveni. (Cristina T.).

Articolul In noaptea asta sau cel traziu maine dimineata, fosta ministra, actuala condamnată Elena Udrea, vă fi „depusă” în Penitenciarul de Femei Ploiești Targsorul Nou, de o echipă formată din ofiteri și agenți ai închisorii apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here