Lustre LED populare în 2022

0
87

Pentru ceva atât de indispensabil în casele noastre, partea de iluminare nu este tratată cu aceeași importanță cu care sunt discutate alte părți de decor sau alte elemente fundamentale ale unei camere și, în unele cazuri, este complet neglijată. În 2022, tendințele în materie de corpuri de iluminat arată diversitate, în topuri regăsindu-se de la candelabre strălucitoare, la becuri și lustre subtile. Cele mai căutate rămân lustrele LED, iar piața de corpuri de iluminat oferă suficiente modele din care poți alege, astfel încât să se potrivească perfect în spațiul pe care vrei să îl decorezi.

Modele de lustre LED în tendințe

Lustre supradimensionate

Majoritatea experților în design interior sunt de părere că un corp de iluminat bine ales poate conferi un aer de „nou” oricărui spațiu, chiar dacă este singurul element de design care a fost schimbat. Dacă vrei să oferi o reîmprospătare livingului tău, alege o lustră LED supradimensionată, care să îți impresioneze musafirii de la primul contact vizual.

Lustre liniare

Liniile lungi și siluetele simplificate înlocuiesc cu succes modelele sofisticate de lustre. Deși candelabrele îndrăznețe încă își păstrează locul în topuri, lustrele liniare oferă un aer revigorat încăperii. Iluminatul liniar se potrivește perfect într-o cameră de dining cu mese dreptunghiulare, într-o bucătărie de tip insulă sau în orice altă încăpere care denotă simplitate.

Lustre cu socluri mici

Lustrele suspendate cu multe socluri de dimensiuni mici încep să fie din ce în ce mai populare în 2022. Cele mai căutate sunt modelele cu structură și aspect metalic, bronz, auriu sau nichel. Avantajul este reprezentat de faptul că în timp poți schimba soclurile (acestea se găsesc în magazinele de profil în diferite forme), astfel încât să înnoiești aspectul camerei fără să faci eforturi financiare prea mari.

Lustre cu texturi naturale

Natura ne inspiră întotdeauna și este locul în care reușim de fiecare dată să ne deconectăm de la problemele de zi cu zi. O lustră realizată din texturi naturale ne poate aduce un strop din relaxarea și energia senină a naturii direct la noi acasă. Prin texturile naturale reușim să creăm un aspect boho chic, indiferent de camera în care punem lustra. Versatilitatea acestui model îți permite să îl încorporezi inclusiv în bucătării, băi sau holuri.

Lustre cu multe brațe

În loc să ne bazăm pe o singură sursă de lumină, designerii ne propun ca în 2022 să alegem lustre cu multe brațe, care conferă senzația de lumină stratificată. Tot ei ne atenționează că aceste modele sunt potrivite în camerele de dimensiuni mari.

Indiferent de modelul pe care îl vei alege, nu uita să alegi o lustră cu becuri LED, având în vedere toate avantajele pe care acestea le oferă: consum redus de energie, durată de viață de mare, lumină mai puternică, protejează mediul înconjurător, iar unele modele îți permit și să reglezi intensitatea luminoasă. Inspiră-te și alege modelul potrivit pentru casa ta din varietatea de produse puse la dispoziție în magazinul online LED-Zone.ro.

Sursă foto: freepik.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here