Iata cum va puteti surprinde clientii cu cele mai originale alegeri dintr-o vitrina de vinuri!

0
116
vitrina vinuri
vitrina vinuri

Oferta de vinuri reprezinta unul dintre criteriile in functie de care cei mai pretentiosi clienti judeca un restaurant, un bar sau o terasa. Aceasta bautura, care desfata simturile oamenilor de mai multe mii de ani, insoteste cele mai rafinate feluri de mancare dar, in acelasi timp, se potriveste de minune si la o masa cat se poate de obisnuita.

Prin urmare, o vitrina vinuri disponibila in oferta Fresco Expert reprezinta unul dintre echipamentele HoReCa indispensabile intr-un local, deoarece contribuie din plin atat la starea de bine a clientilor, cat si la profitul facut de patron. Iata in ce moduri poate sa ia prin surprindere consumatorii!

Posibilitatea de a alege, incurajata de o vitrina de vinuri

In primul rand, un astfel de echipament permite pastrarea bauturilor, indiferent de soi, la temperatura potrivita, astfel incat sa reziste mult timp si sa fie servite in cele mai bune conditii, pastrandu-si gustul original.

Dincolo de aceasta utilitate pur functionala, o vitrina de vinuri indeplineste si alte roluri, printre care cel estetic. Datorita designului deosebit, produsele pot fi integrate cu succes in orice tip de decor, astfel incat sa atraga atentia asupra bauturilor din oferta.

Oricine a lucrat in domeniu stie ca numarul comenzilor pentru o anumita bautura creste considerabil atunci cand clientii au posibilitatea sa vada sticlele si sa aprecieze forma si designul acestora sau culoarea continutului, fata de situatia in care pot doar sa ii citeasca numele pe un meniu.

Apoi, exista o adevarata arta a aranjarii sticlelor intr-o vitrina de vinuri, astfel incat sa fie obtinute mai multe beneficii. Pe de o parte, sunt expuse acele bauturi care se bucura de cea mai mare popularitate si care este cel mai probabil sa genereze un flux mare de vanzari.

Pe de alta parte, exista si clienti curiosi, dornici sa experimenteze senzatii noi, carora le place sa fie luati prin surprindere cu oferte deosebite. Merita deci sa fie expuse in prim-plan si cateva sortimente mai putin cunoscute, dar a caror calitate le va transforma in preferatele iubitorilor de vin, indata ce le vor gusta.

La ce temperaturi se pastreaza vinurile?

Intregul traseu al vinului, din momentul in care strugurele este cules de pe ciorchine si pana cand bautura ajunge in pahar, este gandit astfel incat aroma si gustul sa rasfete simturile in cel mai inalt grad. De aceea, specialistii au ajuns sa cunoasca inclusiv detaliile legate de pastrarea optima a fiecarui soi. O vitrina de vinuri va va permite sa tineti cont de aceste amanunte.

In general, trebuie stiut faptul ca temperatura de pastrare este cuprinsa intre 4 si 20 de grade Celsius. Daca temperatura scade sub 3 grade sau creste peste 21 de grade Celsius, aroma este afectate iremediabil. La fel se intampla si casa se comite greseala colosala de a pastra vinurile la congelator.

Dincolo de aceste reguli generale, soiul este foarte important. Licorile de culoare alba si rosé trebuie pastrate la temperatura de 4-5 grade Celsius, in timp ce vinurile rosii au nevoie de temperaturi de 15-20 de grade, deci apropiate de cea a mediului ambiental.

Investiti intr-o vitrina vinuri si localul pe care il detineti sau administrati va deveni unanim apreciat pentru calitatea servirii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here