Contrar a ceea ce se credea pana acum, se pare ca cele mai periculoase functii de politie nu sunt cele din zona structurilor operative, ci functiile de la suport

0
168

Directorul Albu Catalin a oferit, în condiţiile „legii”, desigur, functii dintre cele mai fabuloase si banoase, menite să rotunjească veniturile celor de la GRUPUL Ginkgo Biloba din cadrul Politiei Locale Ploiesti.

Clanul/GRUPUL de la Ginkgo Biloba din cadrul Politiei Locale Ploiesti

De la dreapta la stânga:

1. Albu Catalin – director general, seful Clanului/GRUPULUI de la Ginkgo Biloba din cadrul Politiei Locale Ploiesti;
2. _________- polițist local la serviciul control comercial;
3. Teodorescu Florin – șef serviciu control comercial, intors de la (re)educare cu o pofta nebunatica de pupat parti dorsale (nebunatica mica ce esti!);
4. Gheorghe Bogdan – „uns” șef la biroul evidenta persoanelor, un „habarnist” care nu cunoaste cum se completeaza un proces-verbal de contraventie.
Lipsește din poza una bucata paznic de la achiziții: ENITA Alexandru, fiu de „bastan” de la Finante, prospat „uns” ilegal functionar public, cu girul Consiliului Local Ploiesti, ca asa „e” in politica (ca in… tenis).
Incisiv de Prahova a trecut la monitorizarea totala a personalului TESA si a celor care ocupa functie de sef, sefulet, sefut, etc din cadrul acestei unitati, monitorizare totala efectuata in programul legal de munca, intre orele 08.00 – 16.30.
Concluziile noastre sunt devastatoare: haos total la Politia Locala Ploiesti si o mare bataie de joc pe banii nostri!
Nu vom facere referire la destramarea Clanului/GRUPULUI de la Ginkgo Biloba din cadrul Politiei Locale Ploiesti.

Aceste detalii le vom prezenta intr-un alt articol deoarece „boroboata” s-a intamplat in timpul monitorizarii noastre TOTALE.
Facem doar mentiunea ca, personajele de la punctele 2 si 3 de mai sus au fost prinse cu degetelele in miere de edil si au avut de ales:
a) sa isi prezinte demisia;
b) sa accepte un transfer de 6 luni de zile;
c) sa accepte transferul defintiv din acesta institutie.
Cert este ca, Teodorescu Florin – șeful serviciului control comercial va fi transferat de la data de 06.06.2022 (cu speranta ca aceasta functie sa nu fie disponibila de la data de 01.06.2022, pentru a isi duce la indeplinire planul de bataie de joc fata de un alt sef. Calcule total gresite, in fine, atata poate si actualul juridic!).
Ne vom referi, in acest articol, la personajul de la punctul 4, de mai sus.
Gheorghe Bogdan – a fost „uns” șef la biroul evidenta persoanelor de catre seful  Clanului/GRUPULUI de la Ginkgo Biloba , un „habarnist” care nu cunoaste cum se completeaza un proces-verbal de contraventie.
In toata perioada monitorizata, Gheorghe Bogdan a dovedit ca „isi” merita banii de proaspat sef harbanist, „muncind din greu”.
Astfel, chiar daca pleca sau nu hai hui cu personajele de la punctele 2 si 3 (dupa „miere”), obosit de atata munca si foarte transpirat, Gheorghe Bogdan isi programa o pauza zilnica de minim doua ore (intre 2 si 3), sens in care se deplasa cu masina personala la domiciliu pentru pranz si SOMNUL DE FRUMUSETE, pe banii nostri, in timpul programului.
Poti considera ca ti-ai facut somnul de frumusete daca te-ai odihnit la pranz, in jurul orelor 13-14-15.
Orarul alimentar perfect, pentru cele trei mese principale:
Micul dejun – ideal ar fi sa-l iei imediat dupa ora 7.00
Pranzul – intre 12.30 si 13.00
Cina – intre 18.00 si 18.30.
Ce ne-a distrat la Gheorghe Bogdan este modul meticulos in care isi parcheaza masina la domiciliu, cu tupeu, in timpul programului (o sa revenim cu inregistrari video si poze – pe zile si ore, atat pentru personajul de la punctul 4, cat si pentru tot personalul TESA).

In perioada monitorizata, Gheorghe Bogdan, a avut bunul simt sa isi bata joc de banii nostri cu autoturismul personal, in timp ce directorul Albu Catalin utilizeaza autoutilitara de serviciu pentru interesele personale.
Chiar si ieri, 17.05.2022, nu a putut sa se abtina sa nu consume combustibilul din banii nostri in interes personal, fiind monitorizat la orele 10.45 pe Aleea Arnauti unde detine un apartament luat din locuintele ANL din Ploiesti.
Probabil am fost observati de catre acesta si s-a deplasat cu viteza si incalcand toare regulile de circulatie, spre sediu, dupa ce si-a rezolvat problema, pe banii nostri si in timpul programului de lucru.
Nu am avut timpul necesar sa revenim si cu „prioritatile” acestuia, dar cu ocazia acestui serial ne vom ocupa si de acestea, prin alocarea unui spatiu de minim doua articole.

Vom reveni! (Cristina T.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here