MODUS OPERANDI a metodei „Mihai Chirica” de la Iasi in „Republica de la Ploiesti”/Metoda „Mihai Chirica” a fost copiata dupa „patentul” inregistrat sub marca „Republica de la Ploiesti”/”Unde dai și unde crapă”

0
108

In articolul, publicat in data de 13 februarie a.c, am dezvaluit ca, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Iaşi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, faţă de Mihai Chirica. Acesta este cercetat pentru infracţiunile de fals intelectual în formă continuată şi instigare la uzurparea funcţiei. În aceeaşi situaţie se află şi Vasile Gabriel Harabagiu, la data faptelor viceprimar al municipiului Iaşi. Acesta este cercetat pentru aceleaşi infracţiuni. „În ordonanţa procurorilor se arată că, în cauză, există date şi probe care conturează starea de fapt, potrivit căreia, cei doi, în exercitarea funcţiilor, ar fi dispus/semnat documente, cu încălcarea legii, în procedura de atestare a construirii, respectiv a extinderii unui imobil din municipiul Iaşi. Concret, blocul ar fi fost construit şi intabulat ilegal, cu mai multe niveluri faţă de cele prevăzute în autorizaţie, iar suprafaţa imobilului este mai mare decât cea din autorizaţie fiind încălcat planul urbanistic zonal”, transmite Direcţia Naţională Anticorupţie.

„Republica de la Ploiesti” este o padure, proprietatea statului, plina de vietati care mai de care mai controversate, opulente si infatuate.

Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare in „Republica de la Ploiesti” asa cum n-a vazut-o DNA-ul!/Ursoaica sefa si armasarul din teleguta Ursoaicei sefe – “Craiul de la Rasarit”

Dupa publicarea acestui articol, anumite personaje (amici, cunostinte, investitori, etc) au incercat sa determine pe cei de la ziarul Incisiv de Prahova sa scoata acest material pe motive puerile si sau hazlii:
1. Ca anumiti cumparatori de „buna credinta” au achizitionat aceste apartamente si acest articol ii pune in dificultate de a revinde si a isi recupera „investitia” (pe romaneste, de a continua o TEAPA);
2. Ba, ca au fost „trimisi” de anumite „personajele din aceasta padure” pentru a „negocia” scoaterea acestui articol pe motiv ca datele „nu sunt reale”, absolut fals – caci avem documente!;
3. Hilar, au inceput sa „intervina” la ziarul Incisiv de Prahova si alti investitori imobiliari (printre altele) – care nu au nimic in comun cu „Lupul din padure”.
Nimic nu este intamplator si bizar, nici chiar pentru autoritati!
Pentru binele acestora si pentru a evita o noua inscenare ca cea realizata de celebrul fost procuror „Portocala”, am precizat ca reprezentantii ziarului Incisiv de Prahova au blocat toate aceste contacte si daca cineva are ceva de „comentat” la dezvaluirile noastre are calea libera la justitie dupa emiterea unui Drept la Replica pe care il vom publica, nu numai pentru faptul ca deontologia profesionala ne obliga!
Totodata, am rugat public – ca orice negociere pentru stergerea acestui articol sa se faca cu organele abilitate, nu cu noi. Probabil, intre timp, am „baut” apa dupa cei de la Intrasigent si astfel dupa ce ca eram incisivi am devenit si intrasigenti!
In ziarul Incisiv de Prahova au fost publicate doar articole bazate pe probe (inregistrari audio, documente, marturii) si acele articole care au „disparut” din arhiva noastra sunt doar cele care au fost supuse unor atacuri cibernetice puternice carora serverele firmei noastre de IT nu le-au putut face fata.
Am mai precizat ca intelegem ca am lovit intr-un fenomen in urbea lui Caragiale, pe lista proprietarilor multor dintre acesti investitori imobiliari aflandu-se nume sonore, incepand cu juristi de prin primarii, culminand cu persoane publice ori politice (nu ca ar fi achizitionat legal aceste apartamente..). Fapte cunoscute chiar la nivelul conducerii IPJ Prahova dar si in anumite institutii de parchet!
Cei de la Incisiv de Prahova nu au facut parte, nu fac parte si NU vor face parte din aceasta padure plina de uscaturi si plina de vietati care mai de care mai controversate, opulente si infatuate, motiv pentru care nu am avut, nu avem si nici nu vom avea ceva de „negociat”.
Ramane simbol ceea ce am transmis la o astfel de intalnire de ieri  (la cea de azi, nici macar nu ne vom prezenta):
„Daca cineva a luat spaga 4 apartamente pentru obtinerea unei autorizatii si a se intra in legalitate (fapt exclus fara o fapta penala) fara sa faca nimic, noi cei de la Incisiv de Prahova am „merita” 8 apartamente doar sa scoatem acest articol”?

Panica totala si DERANJ MARE dupa publicarea articolului: Metoda „Mihai Chirica” de la Iasi in plina derulare in „Republica de la Ploiesti” asa cum n-a vazut-o DNA-ul!/Ursoaica sefa si armasarul din teleguta Ursoaicei sefe – Craiul de la Rasarit

Deoarece am fost foarte iritati de anumite creaturi trimise la „inaintare” de catre vietati din padurea plina de uscaturi care mai de care mai controversate, opulente si infatuate, Incisiv de Prahova ridica „miza” si trece la un Next Level al investigatiei, intelegand sa le intoarcem cu „amicitie” iritarea.

Ce sa facem? Recunoastem ca suntem „masochisti” si intrasigenti dupa ce am mai baut ceva apa de la cei de la „Intrasigent”!
Astfel, ziarul Incisiv de Prahova va emite doua adrese catre doua institutii pentru a verifica in mod incrucisat care din cele doua nu si-a facut datoria si care sunt personajele din acestea care au semnat schimbarea de destinatie a imobilului (si/sau au inchis „pupilele” la acest fenomen), din imobile de birouri in imobile de apartamente.
Vom solicita, in scris, urmatoarele:
1. Cate autorizatii de imobile cu destinatia birouri au fost emise din anul 1990 pana in prezent, in „Republica de la Ploiesti”;
2. Cate din aceste autorizatii au „beneficiat” de schimbarea de destinatie a imobilului, din imobile de birouri in imobile de apartamente;
3. Care sunt societatile comerciale/investitorii care au „beneficiat” de astfel de „favoruri”.
Din datele, documentele si probele stranse pana in prezent in aceasta investigatie complexa reiese ca aceste fapte prezinta un flagel in „Republica de la Ploiesti” si reprezinta, totodata, un MODUS OPERANDI.
Pana primim raspunsul celor doua institutii vom continua sa actualizam lista cu „beneficiarii” unor apartamente de la stfel de investitori imobiliari, beneficiarii reali, interpusii, politicieni si/sau persoane publice care se regasesc cu semnatura pe autorizatiile de schimbare ale acestor autorizatii. Deja avem si promitem mari surprize, dar asteptam si raspunsurile oficiale sa vedem cine mai intra in „malaxor”.
Recunoastem cu modestie faptul ca  o astfel de investigatie „mamut” un jurnalist de investigatii se poate intalni o data in viata, daca se intalneste cu asa ceva.
Totodata, recunosatem ca am avut un noroc „chior”, un noroc care este necesar atat jurnalistilor de investigatii, cat si ofiterilor de intelligence, un „noroc” cu care te poti intalini doar o data in cariera, poate!
                                                                UNDE DAI ȘI UNDE CRAPĂ
Proverbul unde dai și unde crapă este susceptibil de multe accepțiuni, dar toată lumea este de acord că acesta este valabil în acele situații în care obiectivele urmărite sau rezultatele așteptate se produc, survenind însă alte consecințe neurmărite sau neașteptate cu mult peste asteptari.
Este cazul nostru si al acestei investigatii.
Cand te gandesti ca Incisiv de Prahova a pornit, acum ceva timp, aceasta investigatie de la o banala spalare de bani provenita din infractiuni de trafic de persoane, proxenetism, mafia gunoaielor si/sau comercializarea ilicita a produselor petroliere prin care sumele obtinute erau „albite” prin firme ale unor „investitori” imobiliari si unde am ajuns – in plina metoda „Mihai Chirica” de la Iasi ce se deruleaza in „Republica de la Ploiesti” de ceva vreme si care reprezinta un MODUS OPERANDI…Vom reveni, cu siguranta!
N.R – Mai mult, mergand pe firul acestei investigatii, ne-am lovit de „Lumina” si de un alt MODUS OPERANDI cu „mineaza curentul frate”, cireasa de pe tortul unei cariere de jurnalist de investigatii! (Cristina T.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here