PMP, la răscruce de drumuri!/”Cei care vor sa-si bata joc de mine si de cariera mea sa se pregateasca/Inca NU au vazut NIMIC”

0
176

Cristian Diaconescu, președinte PMP, jurist, diplomat, fost ministru de externe și de justiție al României, un pro american convins, pro NATO și Uniunea Europeană

„Declarația recentă a Dl. Cristian Diaconescu cu privire la conflictul Ruso-Ucrainean. ,, solicitările Rusiei sunt de neacceptat’’

Congresul PMP de anul trecut a dat perspectiva reformării și relansării partidului prim schimbarea strategiei de comunicare cu românii, atragerea în partid de oameni valoroși în jurul unui om care vine cu o imagine nepătată și demnă de a fi candidat cu șanse la Președinția României în 2024.

Clar, acest aspect deranjează! Deranjează intern sau extern? Asta vom realiza cât de curând!

Am rememorat de câteva zile, șirul evenimentelor care au culminat cu puciul asumat de dl. Eugen Tomac într-o adunare convocată peste noapte în care unii știau exact ce fac iar alții au fost mințiți că va fi o ședință de partid normală despre care președintele Diaconescu și-a dat acordul.

Vreau sa tratez acest subiect și din altă cheie.

După o perioadă în care nu s-a mai auzit nimic despre Eugen Tomac, înțelegând asumarea eșecului din 2020, subit s-a activat mai mult ca niciodată. De ce?

De ce acum?

Alegerile sunt peste doi ani!

Privind mai atent situația la nivel global și în vecinătatea României, unde Rusia acum trei luni a mobilizat forțe militare importante, gata pregătite să invadeze Ucraina, lasă urmări și asupra unor politicieni români. Coincidență sau nu, este momentul activării dl. Eugen Tomac în interiorul partidului pentru schimbarea președintelui ales, Cristian Diaconescu.

Mă repet, oare este coincidență?

Cristian Diaconescu, președintele ales PMP, s-a poziționat foarte clar împotriva oricărei ingerințe ruse în Ucraina, stat suveran.

Nu am regăsit nici o declarație a dl. Eugen Tomac cu privire la această situație care afectează stabilitatea în vecinătatea granițelor NATO și UE.

De ce? O simplă omisiune!

Cine înțelege printre rânduri, înseamnă că PMP are viitor în politica și societatea românească. Este șansa de a transforma conceptul de partid tip gașcă într-un proiect pentru țară.

Consider că a venit momentul să discutam de proiecte susținute de persoane în detrimentul foloaselor de îndată oferite într-o conjunctură.

A venit momentul să discutăm de români și România, parte integrantă a UE și NATO.

Dl. Cristian Diaconescu a venit în fața românilor cu un proiect de țară clar, România Respectată.

Totodată acest proiect este baza lansării candidaturii la Președinția României în anul 2024.

Pilonul principal al proiectului de țară ,România Respectată’, se bazează pe societatea respectului.

Care este proiectul dl. Eugen Tomac?

Știe vreun român, pmp-ist sau nu să răspundă la această întrebare?

Am văzut de câteva zile din partea unor colegi ce înseamnă respect față președintele PMP, Cristian Diaconescu, care de un an încearcă să dea o nouă față partidului.

Putem continua cu personaje care nu respectă ierarhia, fie ea și într-un partid politic?

Putem continua cu personaje care au dirijat acest partid frumos într-o zonă în care astăzi doar o fuziune cu PNL este singura salvare?

Un conducător adevărat nu renunță după primul eșec.

PMP înseamnă mult mai mult.

PMP înseamnă votul a peste 400000 mii români, înseamnă 2500 aleși locali, 50 primari, sute de viceprimari, foști parlamentari, miniștri, secretari stat și mulți români care, dezamăgiți de politicile publice ale  PNL, PSD, și USR își vor îndrepta atenția față de un partid și un proiect de țară condus de către președintele PMP, dl. Cristian Diaconescu”, precizeaza fostul senator PMP, Cătălin Lucian Iliescu’

Din puctul nostru de vedere se desprind cateva concluzii:

1. Cineva vrea sa dispara PMP deoarece are sansa sa ramana singurul partid de dreapta.

2. Tomac face jocul Rusiei, iar americanii il vor pe Diaconescu.

3. Proiectul lui Diaconescu nu le convine multora, chiar din politica romaneasca.

Totusi ce se mai ascunde in spatele „mojiciilor” din atacurile „pucistilor”?

Ce se mai ascunde in spatele acestor „marlani”?

Am asistat ca oricare dintre cei interesați de politică din România la scandalul din Partidul Miscarea Populară. Unii spun că a fost o lovitură de palat, alții spun că a fost doar o ședință de evaluare a situației partidului care s-a terminat prin convocarea unui congres și schimbarea unor secretari generali ca pe timpul lui Andropov. Adică, fără ascultarea împricinatilor, fără a le spune ce greșeli au făcut, fără vorbe multe. Din pix. Am urmărit și noi cursul scandalului ca și dumneavoastră iar astăzi am avut surpriza să văd un filmuleț de la sediul PMP, filmuleț în care trezorierul vorbea peste Președinte și îl acuza de înlăturarea fotografiilor fostului Președinte Traian Basescu. La privirea ACESTUI filmulețului creierul meu a făcut tilt. Îmi spunea ceva figura trezorierului. Mi-am amintit de o discuție purtată cu un fost membru al conducerii partidului, trecut acum la un alt partid, care îmi spunea ca s-au petrecut lucruri nu tocmai legale cu finanțele partidului în3 perioada 2016 – 2020 și că facturile materialelor de campanie ale partidului ar fi fost umflate serios. Cum am văzut ca Domnul Trezorier este în verva ne-am gândit să îl întrebam și noi cu speranța ca ne va răspunde : – Domnule Razvan – Nicolae Sebe, Trezorier al Partidului Miscarea Populara, cum au fost cheltuiți banii partidului în acea perioadă ? – Facturile materialelor de campanie din perioada 2016 – 2020 au fost corecte sau umflate serios ? Depinde de bunăvoința dumneavoastră în a ne răspunde deoarece banii PMP sunt bani primiți ca subvenție de către partid din banii cetățenilor. Ar fi păcat ca cineva să vă acuze în față organelor de poliție sau judecătorești de fapte pe care poate nu le-ati comis. Multumim anticipat, conchide Laura Constantin pentru Diaspora Unită.

Interesant cum ies si vor iesi la iveala manevre cu bani publici si chiar „gauri” provocate prin FURT de catre personalitati „marcante” din randul acestor „pucisti”, furturi constatate pana si de Curtea de Conturi.

In fapt, acesti „pucisti” isi joaca „libertatea” si sunt dispusi sa incalce orice lege sa vanda partidul.

Pacat ca, in disperarea lor, au inclcat orice regula a bunului-simț fata de Cristian Diaconescu:

  • președinte PMP;
  • jurist;
  • diplomat;
  • fost ministru de externe și de justiție al României;
  • un pro american convins, pro NATO și Uniunea Europeană.

Speram doar ca Traian Basescu nu gireaza si NU va gira aceasta grupare de crima economico-financiar organizata care isi negociaza, prin puci, LIBERTATEA. Vom reveni cu documente incendiare si dezvaluiri despre fiecare „agarici” din aceasta grupare mafiota.

„Cei care vor sa-si bata joc de mine si de cariera mea sa se pregateasca/Inca NU au vazut NIMIC”

(Cristina T.).

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here