Nemuritorii din IPJ Prahova/”Emblema” IPJ Prahova si a justitiei prahovene/POLITISTUL ANULUI (VIDEO si DOCUMENTE INCENDIARE) – Ziarul Incisiv de Prahova

0
955

Managementul Serviciului Rutier (Biroul Rutier Ploieşti) si al I.J.P.Prahova sunt adevarate „exemple” de urmat pentru toate inspectoaretele de politie din tara. Felicitari!
Cuvântul etică provine din limba greacă (ēthos = datină, obicei) și reprezintă principala ramură a filozofiei, prin care se cercetează și se aprofundează dificultățile de natură morală.

La data de 26.11.2021, Incisiv de Prahova publica articolul „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal”, prin care atrageam atentia la derapajele de la lege al unui angajat al acestei institutii.

Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal

La doar cateva ore, conducerea IPJ Prahova ne-a informat, in mod profesional si operativ, ca… va demara verificarile specifice prin serviciul de control intern si o sa ne comunice cele constatate, aspecte inserate in articolul din aceeasi zi „Reactie prompta a conducerii IPJ Prahova la articolul nostru „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal”.

Reactie prompta a conducerii IPJ Prahova la articolul nostru „Pentru o „pasarica”, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) s-a transformat intr-un interlop – infractor/Hartuire, abuz in serviciu si manevrarea ilegala a datelor cu caracter personal”

Sa reamintim cititorilor ce dezvaluiam in data de 26.11.,2021:

In fapt, o idila a unor tineri  – a scos la iveala modus operandi a celor de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova: a actiona pentru rafuielile unor terti prin sanctionarea si hartuirea unor persoane.
Astfel, tanara A.M din Ploiesti a fost suparata ca s-a certat cu prietenul ei si din gelozie ca acesta din urma era vazut des in compania unei alte tinere (S.A) i-a solicitat „cocoselului” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) sa ii potcoveasca eventuala rivala.
‘Pasarica” si/sau pasarelele din capul infierbantat al cocoselului l-au determinat pe Palas Cristinel Tiberius Marius sa gandeasca cu „podoaba”/”cocoselul” de jos.

Astfel, pentru a crea o impresie favorabila de „cocos” veritabil, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius a inceput o hartuire asidua asupra tinerei S.A si a presupusului sau iubit.

Intai a fost potcovita tanara S.A cu un proces – verbal de contraventie cu suma de 870 ron pentru ca nu „purta centura si nu avea stingator incendiu auto”, pe urma a fost hartuit si presupusul iubit al acesteia atat de el, cat si de colegii acestuia (ajungand pana a i se retine permisul de conducere al celui din urma).
Lasand la o parte hartuirea si abuzul care sunt evidente, „cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) pentru a se „da” cocos in fata unei „pasarici” a savarsit si o alta infractiune mult mai grava, privind prelucrarea ILEGALA a datelor cu caracter personal in conditii de legitimitate, de respectare a drepturilor persoanelor fizice ale caror date le proceseaza, precum si de asigurare a confidentialitatii si securitatii prelucrarii datelor.
„Cocoselul” pentru o „pasarica” si cu pasarele la mansarda – Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) – i-a transmis (pe WhatsAPP) tinerei A.M din Ploiesti ca a „potcovit” cu suma de 870 ron pe „rivala” sa: „A luat si de la mine 870 de lei! Sa aiba…Ca pentru tine asa”.
„Cocoselul” Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) NU s-a multumit sa se laude cu infractiunea de hartuire si abuz in serviciu.
Nu, acesta gandind cu „cocoselul” de jos i-a transmis spre dovada si print screen-uri dupa: certificatul de inmatriculare al autotursimului condus de „rivala” sa, cartii de identitate, permisului de conducere si dovada SUPREMA – procesul-verbal de contraventie.
Avand in vedere ca este vorba despre o infractiune grava, Incisiv de Prahova va publica aceste print screen-uri, fara a le edita si fara a incalca legea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal deoarece vom sesiza Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). Vom „blura” doar datele de pe Cartea de Identitate!

Din cate se poate observa pe procesul – verbal de contraventie, tanara „potcovita” stiind ca este hartuita si este un abuz grosloan (recunoscut si de „cocosel”) a mentionat in procesul verbal, un fel de haz de necaz „Nu am.Abia mi-am pus silicoane” si a refuzat sa semneze. Deci, tanara potcovita nu are procesul-verbal de contraventie (aceasta plecand in Germania) dar presupusa sa „rivala” il are de la „cocoselul” interlop si infractor Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti).

Asta inseamna angajarile in astfel de sisteme din sursa externa! O mare pata pe obrazul IPJ Prahova, precizam la aceea data!

Si, acum sa ne asezam pe scaune, sa nu lesinam!

In urma dezvaluirilor noastre din data de 26.11.2021 si urmare a reactiei prompte si profesionale a conducerii IPJ Prahova ,  „cocoselul” interlop si infractor Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti), cu o ură puternică si o sete de răzbunare nestăpânită, a trecut la acte de vendeta. (vendeta: Cutumă justițiară frecventă în trecut în Corsica)

Astfel, „cocoselul” interlop si infractor Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) a trecut la panda membrilor familiilor tinerilor celor implicati in idila ce au facut obiectul dezvaluirilor noastre din data de 26.11.2021.

In fapt, dupa ce am dezvaluit ca au fost „potcoviti” ilegal si abuziv  tanara S.A si  presupusul  iubit al tinerei S.A (fapte recunoscute de „cocosel” in convorbirea pe WhatsApp purtata cu tanara A.M.), la data de 03.12.2021, orele 10.20, dupa o „panda” asidua in localitatea Barcanesti –  „cocoselul” interlop si infractor Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti) l-a „potcovit”  si pe tatal presupusului iubit  al tinerei S.A, cu un PV si o suma fabuloasa, peste 1800 ron, strict pe motive inventate (Cei de la Control Intern din cadrul  IPJ Prahova pot constata usor persoana „potcovita” prin verificarea PV-urilor „cocoselului” din data de 03.12.2021, orele 10.30 si pot stabili ca este tatal  presupusul  iubit al tinerei S.A, „potcovit” in acelasi mod de „cocosel”).

Deci, dupa dezvaluirile noastre si raspunsul conducerii IPJ Prahova  publicat, sa ai curaj sa faci asa ceva… 

 „Cocoselul” interlop si infractor Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova (Biroul Rutier Ploieşti)  a pierdut contactul cu realitatea retragandu-se in propria lume si nu se mai poate adapta normelor sociale, ocupationale si culturale. Aceasta stare  si aceste tulburari de comportament in care se regaseste acest individ are corespondenta in domeniul medical, cu precadere in bolile psihiatrice, si devine un personaj periculos pentru IPJ Prahova si societate, precizam la aceea data.

Incurajat de non-combatul conducerilor Serviciului Rutier (Biroul Rutier Ploieşti) si a I.J.P.Prahova la dezvaluirile noastre privind hartuirea tatalui presupusului iubit  al tinerei S.A, politistul anului, emblema IPJ Prahova si a justitiei prahovene a dorit sa isi arate, din nou, „potenta’ –  intr-o hartuire – de generic.

Astfel, „emblema”  IPJ Prahova si a justitiei prahovene a dorit sa isi satisfaca un „fetis”, chiar la inceput de an, „fetis” realizat, de data aceasta cu „sprijinul” nemijlocit al partenerului de echipaj!

În fapt, la data de 09.01.2022, orele 00.55 (si nu in anul 2007 unde se afla si mentiona la inceputul Procesului – verbal EMBEMA IPJ Prahova si a justitiei prahovene), politistul brav al MAI) se afla cu autoutilitara de serviciu a instituției, impreuna cu colegul sau de „haita/serviciu” si se indrepta dinspre Gara de Sud, inspre Centru.

Din sens invers, prin fata lor, a avut „tupeul” sa treaca tanarul presupus iubit al tinerei  S.A,,  mentionat mai sus.

Vazand rosu in fata ochilor, sprijinit de colegul de echipaj/haita si incurajat de non-combatul conducerilor Serviciului Rutier (Biroul Rutier Ploieşti) si al I.J.P.Prahova la dezvaluirile noastre privind si hartuirea tatalui presupusului iubit  al tinerei S.A (adica al sau), echipajul de politie sus mentionat incalca legea rutiera si in dreptul localului „London” de pe Bulevard, incalca linia continua si intoarce, dupa „fetisul” politistului model, emblema IPJ Prahova si a jutitiei prahovene (Palas Cristinel Tiberius Marius de la Serviciului Rutier al I.J.P.Prahova  -Biroul Rutier Ploieşti).

Daca nici asta nu mai este hartuire si non-combat, putem spune ca foarte multi din procurori si sefi ai politiei din Prahova necesita un consult urgent de dioptrie:

 Tanarul in cauza, abuzat si hartuit (devenind un adevarat „fetis” pentru „politist”) si-a asumat procesul-verbal de contraventie care a constat in sanctionarea sa pentru o asa zisa lipsa de la masina a trusei medicale.

In fapt, satul fiind de atatea hartuiri nesanctionate, tanarul in cauza nu s-a mai deranjat sa ii arate politistului „emblerma” a IPJ Prahova si a justitiei prahovene trusa in cauza, deoarece stia ca, oricum, va fi sanctionat. Si, pe mocirla carea era la data respectiva nu a dorit sa ii dea satisfactie politistului „embelema” sa se aplece peste masina si sa scoata trusa in cauza.

Aici nu este vorba despre sanctiunea si „gaselnita” gasita de hartuitor, ci de ne-combatul sefilor la stfel de comportamente.

Mai ales ca, Palas Cristinel Tiberius Marius impreuna cu colegul sau de echipaj, unul pe partea stanga si altul pe partea dreapta au efectuat adevarate perchezitii ale autoturismului si ale actelor celor doi, mai rau ca in filmele cu prosti, cele americane de pe vremuri!

Dupa oprirea filmarii efectuate cu telefonul de colegul de la volan al presupusului  iubit al tinerei  S.A (deci, cu martori – Gheorghe Bogdan), cu un tupeu iesit din comun, demn de imaginea „emblema” a  IPJ Prahova si a justitiei prahovene, politistul „model” al IPJ Prahova i-a ras tanarului in nas si a recunoscut ca l-a oprit si sanctionat pentru ce a aparut in presa!

Mai mult, cu un tupeu inimaginabil anului 2022, Palas Cristinel Tiberius Marius a declarat ca asteapta clasarea la asa zisul dosar inaintat de conducerea IPJ Prahova  privind prelucrarea ILEGALA a datelor cu caracter personal, ca ceea ce s-a scris in presa este de doi ani de zile si va scapa.

Atunci, pana si noi – de la ziarul Incisiv de Prahova, am realizat ca totul a fost o „mascarada” si „praf” in ochii presei si a contribuabililor!

Daca se dovedesc adevarate declaratiile politistului model si emblematic pentru IPJ Prahova si justitia prahoveana , ori cei din conducerea IPJ Prahova isi bate joc de presa si contribuabili, ori avem procurori slabi pregatititi in acest domeniu si/sau era si epopeea procurorului „Portocala” s-a intors!

Prin non-combatul acestor institutii pentru asemenea fapte (indiferent de motivele acestora) apar in postura de prejudiciati chiar sefii acestor institutii!

Prin non-combatul sefilor de la  Serviciului Rutier (Biroul Rutier Ploieşti), I.J.P.Prahova si al procurorilor, ieri au picat victime chiar sefii acestor institutii, prin aceeasi infractiune (NE) sanctionate de cei de mai sus, respectiv prelucrarea ILEGALA a datelor cu caracter personal in conditii de legitimitate, de respectare a drepturilor persoanelor fizice ale caror date le proceseaza:

Normal:  ziarul Incisiv de Prahova a blurat aceste numere de telefon (din verificarile noastre, toate numerele postate ilegal prin infractiuni privind prelucrarea datelor cu caracter personal in conditii de legitimitate, exact aceleasi infractiuni (NE)sanctionate de Serviciului Rutier (Biroul Rutier Ploieşti), I.J.P.Prahova si al procurorilor prahoveni, infractiuni savarsite de  politistul model si emblematic pentru IPJ Prahova si justitia prahoveana)!

O sa intrebam, oficial, pe sefii MAI si MJ (Lucian Bode si Catalin Predoiu) ce masuri dispun pentru ca datele lor personale au fost facute publice pe o retea de socializare, prin incalcarea legilor privind datele cu caracter personal, in contextul in care subordonatii acestora din Prahova, pentru aceleasi infractiuni savarsite de politistul model si emblematic  al IPJ Prahova si jal ustitiei prahoveane Nu gasesc de cuviinta sa le sanctioneze!

In acest context, pentru bravura dovedita si abnegatia cu care politistul model si emblematic pentru IPJ Prahova si justitia prahoveana a dovedit-o in atingerea „fetisului” pentru razbunare si hartuire, PROPUNEM ca sefii IPJ Prahova sa il treaca la prima si la avansare!

Mai ales ca celor de la Rutiera, le este permis, pentru atingerea „fetisurilor” , sa incalce legea rutiera ca doar au haine de politisti si ei pot comite ilegfalitati pentru a intocmi procese-verbale de contraventie pentru anumite asa zise lipsuri de la autoturism. Totul este permis si permisibil pentru cei de la rutiera, legea este pentru „peble”, nu pentru ei.

Mai mult, prounem ca, Palas Cristinel Tiberius Marius sa fie declarat politistul anului, poate asta inseamna „siguranta si incredere” in opina sefilor  Serviciului Rutier (Biroul Rutier Ploieşti) si I.J.P.Prahova, iar noi avem o „opine” total deformata a realitatii! SINCERE Felicitari! VOM REVENI! (Cristina T.).

N.R – Nu stim inca pe cine are in „spate” acest politist model si emblematic al conducerii IPJ Prahova, dar…vom afla.

Dubios este faptul ca dupa ce acesta a FRAUDAT un concurs de „porumbei”, Palas Cristinel Tiberius Marius a benefiat de o clementa „bizara” si a fost doar sanctionat cu o mustrare. Poate si de aici a prins gustul tupeului si al „fetisurilor”. Vom vedea, impreuna  – ce si cum!

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here