Soluții pentru iluminarea spațiilor mici

0
373
Logic Light

Iluminarea din interior joacă un rol imens și nu numai că umple cele mai întunecate colțuri cu lumină, dar creează și atmosfera dorită, subliniază stilul și plasează corect accente. Atunci când ești în căutarea de soluții și pentru iluminarea spațiilor mici, este necesar să ții cont de scopul pentru care sunt instalate lămpile. Ele nu numai că pot oferi de fapt lumină, ci pot fi utilizate și pentru zonarea unei încăperi, mărind vizual spațiul sau ridicând tavanul.

Alegerea iluminatului potrivit poate fi o soluție bună de design. În acest sens, poți alege plafoniere pentru lumină de la Logic Light. Camerele cu tavane joase sunt în general, alungite. În astfel de cazuri, candelabrul central nu este suficient și vor fi necesare plafoniere suplimentare, la distanță de cel principal. Mai multe plafoniere cu aceeași intensitate, distribuite pe zona tavanului, arată, de asemenea, bine.

Luminare difuză pentru iluminat principal

Pentru iluminatul principal, este mai bine să alegi lumina difuză care se deplasează într-un unghi mai larg. Acestea pot fi plafoniere dreptunghiulare, care sunt folosite pentru accente. Pentru a crea un mediu armonios, este important să iei în considerare temperatura culorii. Conform recomandărilor designerilor, toate sursele de lumină din cameră ar trebui să fie la fel. Doar iluminatul de accent poate avea o temperatură de culoare diferită. În dormitor, iluminatul cald este cel mai potrivit, deoarece crează o atmosferă liniştită, relaxantă, în timp ce în living şi în bucătărie ai nevoie de o lumină neutră. Pentru birou, este potrivită o plafonieră cu lumină rece, care te pregătește pentru muncă și este cea mai potrivită. Există multe modele de plafoniere pentru lumină, care sunt potrivite pentru camere joase, pentru orice gust și pentru orice portofel.

Plafoniere compacte pentru iluminat

Acest tip de corp de iluminat este adesea ales pentru camera de zi. Nu numai că luminează, dar decorează și unește interiorul. Pentru a găsi un model potrivit pentru o cameră joasă, sunt respectate mai multe reguli. Nuanțele transparente sau albe sunt cele mai potrivite, și de asemenea, poți folosi nuanțe pastelate. Aceste plafoniere nu restrâng fluxul luminos și nu ies prea mult în evidență pe fundalul tavanului. Pentru o cameră alungită cea mai bună alegere sunt două plafoniere așezate în linie, situate la distanță una de cealaltă.

Formele sunt variate: cerc, pătrat, dreptunghi etc. Modelele diferă și ca mărime, de la modest la destul de mare. Opțiunile de design pot fi contururi complexe sau constau din mai multe forme. Panourile sunt instalate pe diferite tipuri de tavane. Sunt încastrate în cele suspendate sau suspendate în totalitate sau în parte.

Unele modele au iluminare laterală suplimentară. Cu ele, partea superioară a camerei (tavan, plintă) nu va fi umbrită. Dar dacă suprapunerea este neuniformă, toate rugozitățile și imperfecțiunile vor fi vizibile. Dispozitivele moderne bazate pe diode fac posibilă reglarea luminozității și a temperaturii culorii luminii. Pornirea acesteia se face de la distanță sau prin temporizator și poate fi configurată în diferite moduri. Este controlată de o telecomandă sau de o aplicație de pe un smartphone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here