Aproape un an de zile la Primăria Ploiesti/Administratia unui primar liberal in urbea lui „Caragiale”/Adrian Dobre versus administratia la „firul ierbii” a primarului Andrei Volosevici – Ziarul Incisiv de Prahova

0
123

Astfel, Andrei Volosevici a fost primar al municipiului Ploieşti între 2008 şi 2012 din partea PDL.

 În 2012, a fost ales senator, tot din partea PDL, însă în 2014 a plecat la PMP, iar apoi a părăsit şi acest partid şi a rămas senator independent, dar în 2015 s-a afiliat grupului PNL.

În septembrie 2016, Volosevici a anunţat că s-a înscris în ALDE şi a candidat pentru un mandat de deputat pe lista ALDE Prahova, aflându-se pe locul al doilea pe listă, însă nu a obţinut un mandat de parlamentar.

Andrei Volosevici, a fost învestit, in data de 27.10.2020, în funcţia de Primar al Municipiului Ploiesti. Fostul sau loc de munca fiind SC CONPET SA Ploiesti!

Sa facem o compartie, pe probe, pe acte, intre administratia primarului liberal Adrian Dobre si „adminstratia la firul ierbii” a primarului Andrei Volosevici!

Facem mentiunea ca redactia Incisv de Prahova l-a atacat, din toate pozitiile si sub toate formele, pe primarul liberal Adrian Dobre (pe documente si pe situatii reale)  si speram ca alt primar  mai antipatic si mai prost pregatit Ploieștiul nu va avea parte!

Iata ca sunterm obligati sa ne cerem scuze, public, datele statistice ne-au contrazis!

Deci, singurul lucru bun facut de actualul edil, Andrei Volosevici, este ca „l-a garantat pe Adrian Dobre” pentru functia de primar iar edilul actual se „hraneste” cu PR-ul si comunicatele pe munca fostului edil. Probabil asta inseamna „administratie la firul ierbii” pentru Andrei Volosevici, in afara de a isi „planta” prietenii la sifonarea banilor publici, prin numiri foarte controversate.

 

Incredibilele falsuri grosolane in declaratiile de avere si interese ale “famigliei” Albu care conduce Ploiestiul (Albu Simona – city-manager si Albu N.Catalin Constantin – plantat director general la Politia Locala Ploiesti)

La nuova mappa del crimine/”Famiglia mafiosa” cucereste „Republica Ploiesti”/Inculpata pentru fapte de coruptie, city managerul municipiului Ploiesti, Simona Albu, isi „trage”/”pune” sotul (Albu Catalin) pe functia de director general al Politiei Locale Ploiesti

O afacere menită să umfle conturile băieților deștepți din Ploiești a fost trecută sub tăcere, instituțiile statului ignorând complet problema/Bozianca a semnat cele mai dubioase licitații

Patronul barului Bravo ( dacă va aduceți aminte de „Mafia de la Bravo”), noul director al CSM Ploiești. Ștefan Grozea a ocupat acest post și în mandatul lui Adrian Dobre

Cele 3 kg de „faina” au fost suficiente pentru angajarea ca si consilier personal in aparatul domnului primar Andrei Volosevici si tot cele 3 kg de „faina” au fost de ajuns pentru numirea lui de catre Consiliul de Administrație al SGU Ploiești director adjunct al companiei consiliului local? Cam scumpa „faina” asta!

ETC, studiati arhiva ziarului Incisiv de Prahova!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here