Cum sa iti redecorezi livingul?

0
584

Livingul este pentru multe persoane una dintre cele mai importante camere, deoarece aici au loc serile de joc, impreuna cu prietenii si familia. Datorita faptului ca aici isi petrec timpul majoritatea persoanelor, decorul si aspectul per total trebuie sa fie impecabil. De cele mai multe ori, proprietarii aleg sa investeasca in piese care au un aspect simplu, dar complex, de dimensiuni considerabile, astfel incat sa acopere spatiul imens din aceasta camera. Chiar daca poate parea destul de simplu, decorarea livingului este destul de dificila. Daca te-ai decis sa schimbi aspectul per total al acestei camere si nu stii cum sa redecorezi, in acest articol iti vom prezenta cateva idei, astfel incat tu sa obtii estetica dorita:

  1. Achizitioneaza piese de mobilier unicat

Piesele de mobilier unicat se pot gasi in magazinele selecte sau chiar in vintage shop-uri fizice sau online. Iti recomandam sa achizitionezi astfel de produse deoarece vei putea obtine usor si rapid o atmosfera placuta, care sa inspire lux si rafinament. Deseori aceste piese sunt confectionate din materiale rezistente, care au un aspect placut si chic.

Principala problema in cazul acestor piese este ca nu intotdeauna  persoanele care le comercializeaza ofera si transportul inclus la domiciliu, iar deseori cumparatorii nu pot muta dintr-un loc in altul mobila achizitionata. In astfel de cazuri, cea mai buna solutie este de a apela la o firma care ofera servicii de transport mobila. In mediul online vei putea gasi numeroase astfel de firme, iar serviciile sunt variate, de la un site la altul, cdmrelocation.ro . Totusi, dupa ce ai gasit paginile care ti se potrivesc cel mai bine, vei putea apela la serviciile unor profesionisti care iti vor livra mobila acasa, in cel mai scurt timp, fara a exista riscul de a se produce anumite accidente. Asadar, tu te vei putea bucura de obiectele achizitionate, intr-o stare intacta.

  1. Achizitioneaza decoratiuni si obiecte de arta

Obiectele de arta pot schimbat cu totul aspectul per total al locuintei tale, fapt pentru care tu ar trebui sa investesti in piese de inalta calitate. Spre exemplu poti opta pentru achizitionarea unor decoratiuni din lemn sau franghie, sculpturi din ceramica sau chiar tablouri pictate manual. Pe toate acestea le poti plasa in zone extrem de vizibile din livingul tau, astfel incat sa fie admirate de oricine care viziteaza acest spatiu.

De altfel, poti opta si pentru decoratiuni de dimensiuni considerabile, confectionate din materiale dure, ce se pot integra perfect in decorul livingului tau.

  1. Iluminat

In momentul in care doresti sa schimbi aspectul livingului tau in totalitate, va trebui sa acorzi atentie sporita si corpurilor de iluminat. Iti recomandam sa achizitionezi lampi de podea sau birou cu abajur chic si cu un aspect estetic placut, confectionate din materiale lucioase, de inalta calitate. Acestea pot fi plasate langa scaune si canapele pentru a crea o atmosfera intima sau pot fi plasate langa obiecte de arta pentru a le putea scoate si mai bine in evidenta.

Indiferent de tipul de iluminat pe care il alegi, este important sa realizezi un mix dintre mai multe corpuri de iluminat, cu caracteristici diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here