Dezbatere-eveniment despre situația drepturilor și libertăților cetățenești în orașul Bacău

0
354

Alianța Părinților, Starea de Libertate și Frăția Ortodoxă Sfântul Gheorghe purtătorul de biruință vor organiza în ziua de duminică, 6 iunie, de la ora 16:30 în fața Casei de Cultură a orașului Bacău, un eveniment -dezbatere despre situația drepturilor și libertăților cetățenești, sever afectate în perioada pandemiei.

Subiectele aflate la ordinea zilei sunt legate de agresiva campanie de vaccinare ce constituie în ochii autorităților un drept și o obligație, încălcând multe articole și paragrafe din Constituția României. De asemenea, imixtiunea statului în viața familiei esteun alt subiect deosebit de actual și delicat care suscită îngrijorări reale populației civile.

În acest sens și-au anunțat participarea numeroși duhovnici ortodocși precumPărintele Amfilohie Brânză de la Comănești dar și membrii marcanți ai luptei împotriva vaccinării obligatorii precum domnul Pompiliu Diplan, doamna, avocat Marina-Ioana Alexandru, domnul George Daniel Stoian, doamna doctor Oana Mihaela Secară, doamna Mihaela Bujor, domnul Vasile Fieraru, doamna Lacrima Avădanei.

De asemenea, se așteapta confirmarea părintelui stareț Hariton de la Mănăstirea Petru Vodă.

Evenimentul a fost anunțat și pe platforma socială Facebook.Această dezbatere va fi moderată de către domnul actor Valentin Braniște.

Despre doamna avocat Marina Alexandru 

Doamna avocat Marina Alexandru este o practicantă a religiei ortodoxe credință primită și moștenită din familie, la care se mai pot adăuga multe competențe.Din anul 2000 până în prezent activează ca avocat în cadrul Baroului București, fiind specializată în probleme de familie și viață. De asemenea doamna este titulara a Cabinetului de Avocatură  „ALEXANDRU MARINA-IOANA„ cu sediul în București, strada Dimitrie Marinescu nr.1 sector 2.

Din anul 2008 până în clipa de față este certificată ca mediator autorizat,având certificare internațională în cadrul conflinctelor transfrontaliere. Este membru activ al Asociației “Alianța Părinților din România”,cu funcția de Secretar General în Consiliul Director.

Fiind coordonator și autor juridic al amendamentelor referitoare la Legea Obligativității și Consimțământului Prezumat pentru Vaccinarea întregii populații din România cu activitate de reprezentare, asistență jurídică, advocacy în relația cu Parlamentul Romaniei și în cadrul Comisiilor de aviz din Parlamentul României, a fostului dintre participanții activi în cadrul diverselor dezbateri publice de la Ministerul Sănătății, Ministerul Educației, Ministerul de Interne, Ministerul Comunicațiilor și Ministerul Apărării Naționale.

Doamna avocat Marina Alexandru este inițiatoarea și autoarea multor lucrări juridice, având acțiuni în instanțele de judecată și diferite amendamente la proiecte legislative în domeniul familiei, sănătății, educației naționale, combaterea ideologiei de gen, strategia 5G, etc.

Din demnitatea funcției de președinte și membru activ al Asociației “Juriști  pentru APĂRAREA DREPTURILOR ȘI LIBERTĂȚILOR a apărat și militat cu tenacitate și jurisprudență pentru toate drepturile, îndatoririle și libertățile ființei umane, precum și a valorilor social-spirituale ale familiei naturale, singura entitate blagoslovită de Dumnezeu și nucleu al organizării sociale.

Sursa foto:Arhiva proprie a Alianței Părinților din România

Platforma media Naționalul.ro salută și susține tot acest demers civic cu rol de trezire a conștiinței poporului român grav afectat de perioada post-pandemiei dar și de propaganda mârșav ticluită a presei globaliste reflectată în cel mai josnic mod de către clasa politică aflată la conducerea destinelor țării

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here