La pas prin jungla scolilor de soferi

0
826

Daca ai ajuns aici, e clar ca nu mai vrei sa fii pieton, deci nu e cazul sa apelam la diverse argumente ca sa te convingem de ce iti este imperios necesar permisul de conducere. Din moment ce am lamurit asta, ne propunem sa te ajutam cu urmatorii pasi. Primul ar fi sa te decizi asupra vehiculului pe care il vei folosi, pentru ca in functie de el vei sti pentru ce categorie sa faci scoala si implicit sa cauti o companie de incredere care o are in portofoliu. Ai crede ca e simplu, bagi un search pe google legat de orasul tau, de forma  „ scoala de soferi Brasov InstructorulTau.Ro” si treaba-i gata, alegi ceva ce-ti face cu ochiul si se prezinta frumos.

In fapt, treburile sunt ceva mai complicate. Scoala pe care ti-o doresti trebuie sa aiba niste calitati care sa iti maximizeze sansele de reusita. Trebuie sa aiba toate documentele si masinile in regula, sa iti ofere posibilitatea de a alege intre instructori experimentati, sa aiba cursuri teoretice cu participare efectiva sau online, insa bine fundamentate si explicate. Ar fi bine daca gasesti ceva aproape de casa, cu un sediu pe masura asteptarilor, care include in pachetul de scolarizare si tot ceea ce este nevoie pentru programarea la examen, ca sa scapi de batai de cap.

Alegerea poate fi destul de usoara, sau dimpotriva. Sunt orase unde oferta este extrem de generoasa si unde lista de mai sus necesita si o a doua triere, cu ajutorul recenziilor sau a recomandarilor de la cunostinte de incredere. Utila este si o vizita la fata locului la fiecare dintre finaliste, ca sa poti face comparatie cum trebuie. Sunt insa si localitati unde exista o scoala de traditie, prima mentionata de toata lumea, care se detaseaza clar si despre care fiecare are o poveste frumoasa si cuvinte de lauda. Daca tot am mentionat Brasovul, aici asa se intampla cu scoala de soferi Instructorul Meu, care pare sa le aiba pe toate si inca ceva in plus.

Daca ai ales scoala, inarmeaza-te cu toata rabdarea din lume si concentreaza-te pe scopul final. Vei avea nevoie de toata ambitia, atentia, silinta si pasiunea pe care poate nici nu stiai ca le detii, pentru ca scoala de soferi nu este o joaca. Dar eforturile merita cu prisosinta… Pana la urma, cu secolul vitezei nu poti tine pasul mergand pe jos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here