Priviti-l pe prefectul Bucurestiului care cu toate ca este avocat ignora faptul ca hotararile dansului trebuie sa fie doar in aplicarea legii – Ziarul Incisiv de Prahova

0
113

Șeful IPJ Prahova, comisarul şef de poliţie Marian IORGA, nu-și dezminte competența profesională și caracterul integru. Adică, în haţisul de la MAI, acesta chiar vrea să facă treabă și să schimbe mai multe deprinderi păguboase ale lucrătorilor din subordine.

Printre măsurile luate a fost numirea la comanda Poliției orașului Băicoi a unui profesionist, un tânăr inspector principal (Barbu Constantin), care a activat la Serviciul Investigații Criminale din cadrul Poliției Câmpina si exemplele pot continua.

  In contextul acestui mod eficient de management, informațiile pe care le-am primit recent din mediul ermetic al unor generali sau chestori din București, am mai aflat că – pe de altă parte – tocmai acest profesionalism cam deranjeaza pe sus, pe acolo, şi Marian IORGA ESTE SĂPAT PENTRU NU A AJUNGE LA ȘEFIA DIN MAI.

In acest sens, Incisiv de Prahova a publicat mai multe articole pe aceasta tema: „COMISARUL ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA este blocat de interlopi imbracati in haine de politisti si de o mafie locala pentru a nu ajunge la sefia M.A.I./„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor se muta in Prahova”, „Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor va trece prin Prahova si in executia pregatita se va trece direct la jugulara cu acest dosar”, etc.

COMISARUL ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA este blocat de interlopi imbracati in haine de politisti si de o mafie locala pentru a nu ajunge la sefia M.A.I./„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor se muta in Prahova

„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor va trece prin Prahova si in executia pregatita se va trece direct la jugulara cu acest dosar

Aceste surse de informații mai afirmă si că șeful IPJ Prahova – cu un deplin profesionalism – a contribuit decisiv la derularea reușită a unor combinații informativ-operative, masuri cărora le-au picat în plasa mai mulți subalterni, dar și o mare parte din presă.

Așa cum am mai afirmat public în ziar, șefului IPJ Prahova a început să îi cam „pută” anumite așa-zise controale și verificări subiective derulate de dl. Lupu de la Biroul Control Intern al IPJ Prahova, care îi „albește” pe cei vizați, fie pentru că i-au fost colegi de Academie de Poliție (cazul cms. șef. Zăbavă, etc), fie pe filiera apartenenței la fosta „grupare a lui Portocală”.

Astfel, șefului IPJ Prahova i-ar fi ajuns la urechi anumite rapoarte ale unor structuri din MAI care devoaleaza aspecte cu conotații penale petrecute la Baicoi, despre anumite metehne ale unor polițiști care „călăresc” un agent economic pentru a își băga mașinile de transport în circuitul comercial etc. Acolo exista o adevarata caracatita!

De asemenea, pe șeful IPJ Prahova îl nedumerește, pe bună dreptate, posibilitatea ca unele structuri de control sau de informații și protecție internă să nu cunoască anumite informații despre polițiștii care primesc mită sticle de băutură fină de la rețele de proxeneți care activează în Anglia, despre anumiți polițiști care, în timpul serviciului stau la păcanele și consumă alcool, precum și de interesele meschine ale altora de a amplifica conflictele dintre două familii, încercând să le escaladeze și să le raporteze că fiind „reglări violente de conturi între clanuri rivale” pentru a pune presiune pe comanda Inspectoratului, pentru a zădărnici eforturile conducerii IPJ Prahova sau/și a preîntâmpina evoluția profesională a inspectorului șef (care, chipurile „nu stăpânește situația operativă pe linie polițienească în județul Prahova”).

Acum, nu pentru că tocmai are o scamă pe reverul uniformei și i-am da-o noi jos, dar trebuie să subliniem că, profesionist cum îl cunoaștem, comisarul șef Marian IORGA a lucrat câteva dosare grele cu colegi de la centru care își fac datoria.

Și, aflați acum în premieră absolută, „febra” cu scandalul celor de la „Rutieră” este tot o combinație de maestru a Inspectorului Șef, problema aceea in care „baieti spalaciti” din acest serviciu au incercat sa faca o combinatie de proasta calitate ce decurgea din planul la care am facut referire in articolul „COMISARUL ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA este blocat de interlopi imbracati in haine de politisti si de o mafie locala pentru a nu ajunge la sefia M.A.I./„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor se muta in Prahova”.

Astfel, din informațiile obținute de la nivel înalt, a reieșit că, în curând, va bubui asurzitor un scandal de proporții la Serviciul Rutier Prahova și la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene.

Structuri abilitate din MAI sunt în faza de  finalizare a unui dosar de mare de corupție (șpagă pentru asigurări și procese verbale contrafăcute, șpagă pentru mașinile de tonaj greu a căror circulație este interzisă pe DN 1 fără autorizație specială etc.).

Asadar se anunță un caz greu la care a lucrat efectiv si „profesorul” Marian IORGA.

Cea mai mare parte a presei, care „s-a dus după fenta” va rămâne cu gură căscată.

Deci, dragilor, așa se lucrează și acesta este adevăratul profesionalism.

Apropo de aceasta, va rugăm mai aveți încredere și în noi, nu numai in  pseudo-jurnalisti cu stiri despre vreme, decesul lui Gabi Lunca, incendii la gunoaie, că nu va servim baliverne după zeci de ani de muncă în SRI și în presa scrisă.

În final, să spunem că ne bucurăm că nu ne-am înșelat în privința profesionalismului Inspectorului șef Marian IORGA pe care l-am simtit de la prima intrevedere.

JOS PĂLĂRIA! (Redactia Incisiv de Prahova).

N.R – Pe masa sefului IPJ Prahova va „poposi” un dosar care va face mare „valva”- Ariciu Claudiu Georgian (847/310/2017). Jale mare!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here