Ce tendinte de dezvoltare a aplicatiilor mobile ar creste in acest an

0
29

Noul an este aici si, in mod rezonabil, dezvoltatorii sunt in cautarea de a lucra la noi tendinte. Evident, multe dintre aceste tendinte sunt o continuare a tendintelor care devin proeminente si mai rapide in cativa ani. Odata cu aceasta, exista, evident, marea promisiune a noilor tehnologii care patrund in arena dezvoltarii aplicatiilor mobile.

Gandindu-ne la toate, aici am ales cateva dintre cele mai asteptate tendinte de dezvoltare pe care orice furnizor de dezvoltare de programe celulare ar trebui sa le vada, de la inteligenta articifiala, pana la aplicatii mobile de dating – vezi aici cateva exemple de succes.

Inteligenta artificiala (AI) si invatare automata (ML)

Inteligenta artificiala (AI) nu este o tehnologie noua uimitoare din arena de dezvoltare a programelor mobile. A patruns deja in dezvoltarea aplicatiilor de aplicatii mai inteligente, oferind interactiuni sigure si utile. Pe de alta parte, invatarea automata (ML) a facut simultan progrese importante, permitand dezvoltatorilor sa utilizeze informatii despre utilizatori pentru a construi aplicatii personalizate suplimentare.

Este foarte posibil ca, in urmatorii ani, sa vedem mai multe aplicatii mobile pe platforme pentru a utiliza AI si ML pentru interactiunile de succes ale utilizatorilor. Potrivit specialistilor si expertilor din industrie, AI va facilita procesul de asistenta pentru clienti in mod neasteptat si va reduce intr-o masura excelenta nevoia de intrare a fortei de munca.

Sarcini inteligente cu aplicatii inteligente

Internetul obiectelor (IoT) a trecut deja dincolo de interiorul caselor noastre si le facem fata astazi aproape oriunde. In urma unei case intelepte, a unui loc de munca inteligent si a unui transport inteligent cu dispozitive conectate si senzori care guverneaza aproape fiecare sfera a existentei, a inceput consolidarea acestor probleme inteligente si conectate. Acum, programele mobile pot juca un rol mult mai mare in conectarea punctelor aparatelor IOT si a senzorilor pentru a ne oferi un mediu mai inteligent, indiferent unde ne aflam.

Portofele mobile

Utilizatorii de telefonie mobila prefera sa-si acopere achizitiile si solutiile folosite in cel mai simplu mod de efort si fara frecare posibil. In acelasi timp, nu vor sa-si asume riscuri sau vulnerabilitati de securitate pentru permise. Bineinteles, ei doresc o alternativa de plata inteligenta, rapida, foarte laudabila si responsabila. De aceea, portofelele mobile au devenit populare in ultima vreme. Atat Apple Pay, cat si Google Pay au aparut ca cele mai sigure, mai sigure si mai rapide solutii de plata.

Securitatea aplicatiei

Securitatea programelor mobile va face probabil obiectul mai multor discutii, discutii, probleme de dezvoltare si incercari in acest an si nu numai. In ritm, tehnologia avanseaza, iar aplicatiile cer functionalitati mai rapide, atributele de securitate vor continua sa suporte provocarea de a preveni incalcarea informatiilor.

Mesajele criptate au aparut ca o modalitate eficienta de a proteja informatiile despre aplicatii pentru mai multe aplicatii. Dar criptarea informatiilor nu poate rezolva singura intreaga gama de probleme de securitate cu aplicatiile mobile. Mesajele de auto-distrugere sunt inca o alta abordare care a devenit populara pentru securizarea datelor. Blockchain a aparut ca cea mai plauzibila tehnologie folosind protocolul sau descentralizat si care nu este manipulabil.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here