Cei mai buni pantofi pentru turismul urban

0
807

In afara de hainele comode, incaltamintea rezistenta, care-ti asigura confort, reprezinta cea mai importanta parte pentru turismul urban. Daca obisnuiesti sa mergi mult pe jos sau planuiesti un concediu in care sa te plimbi in lung si-n lat, ai nevoie de incaltari care nu iti provoaca bataturi sau dureri. Fie ca alegi ghete, cizme sau pantofi sport, cauta perechi rezistente si confortabile, pe care sa le porti de cate ori iti doresti. Afla care sunt pantofii ideali pentru turismul urban, din randurile de mai jos.

Pantofii sport

Probabil, cele mai comode incaltari pe care le poti avea in garderoba, potrivite pentru turismul urban, sunt modelele sport. Din fericire, exista numeroase branduri care iti pun la dispozitie pantofi sport in diferite forme si culori, care sa-ti completeze tinutele.

Primul brand in care merita sa investesti este Skechers, care este, ca marime, pe locul doi in Statele Unite ale Americii in topul companiilor producatoare de incaltaminte. Skechers iti pune la dispozitie incaltaminte sport comoda si usoara, pe care sa o porti atunci cand mergi prin oras. Pantofii sport de la Skechers au o greutate redusa si branturi cu spuma de memorie, care se muleaza pe talpa purtatorului. La fel de potrivite pentru turismul urban sunt si perechile de incaltari sport de la Adidas, Nike sau New Balance, care produc modele ce absorb socurile, in timpul mersului intens.

Pantofii din piele

Alte modele pentru turismul urban, comode si la moda, indiferent de sezon, sunt pantofii din piele. Orice model ai alege, pantofii din piele trebuie sa aiba dimensiunile corecte, in functie de picior. Nu cumpara pantofi mai mari sau mai mici, pentru ca iti vor provoca disconfort in mers. Atunci cand achizitionezi pantofii din piele pentru turism urban, verifica si interiorul. Acesta nu ar trebui sa aiba cusaturi proeminente, care sa iti provoace dureri si bataturi. Talpa pantofilor din piele reprezinta un detaliu la fel de important. Poti opta pentru modelele cu talpa din poliuretan, elastica si densa, ce ofera o buna amortizare in mers. Alege incaltaminte din piele cu branturi detasabile, care pot fi indepartate, uscate si inlocuite. Pantofii din piele pentru iarna au nevoie de talpa mai groasa. Lasa deoparte modelele cu talpa neteda, pentru ca vei aluneca usor. De asemenea, incearca sa porti incaltaminte din piele cu blana in interior, care-ti ofera confort termic in zilele friguroase.

Pantofii pentru trekking

Cei care merg pe jos pe diferite trasee sau urca pe teren dificil aleg sa poarta incaltaminte speciala pentru trekking. Aceste incaltari au o rezistenta crescuta la uzura si sunt prevazute cu talpa pentru tractiune, in functie de tipul de suprafata pe care mergi. Incaltamintea pentru trekking asigura o buna fixare a piciorului si protectie impotriva umiditatii, pentru un confort optim. Un teren mai denivelat „are nevoie“ de o incaltaminte mai rigida. Pentru un teren dificil sau multe zile de drumetii, poarta incaltari rezistente la apa, cu membrana si cusaturi minime.

Orice ai alege pentru calatoriile lungi, pe jos, opteaza, intotdeauna, pentru modele de calitate, durabile, in care sa te simti bine. Desi poti fi nevoit sa investesti sume mai mari in incaltamintea perfecta pentru turism urban, aceasta merita toti banii, datorita materialelor de calitate si a modelelor unice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here