Vinuri in dar de casa noua

0
439

 

Daca aveti rude in familie sau prieteni ce urmeaza sa-si uneasca destinele, in mod evident sunteti sau veti fi si in cautarea unui dar de nunta memorabil si adecvat, de casa noua.

Dat fiind ca foarte multi dintre invitati vor veni cu o serie de cadouri obisnuite, precum lenjeriile de pat, articole de decor sau tot feluri de lucruri pentru casa, dorim sa va propunem si o alta optiune la care doar cei mai invetivi invitati vor apela – vinurile. Si nu orice vin, bineinteles, ci un vin de calitate ales asa cum trebuie. Aceasta e alegerea ideala mai ales daca mirii sau cel putin o persoana din pereche obisnuieste sa consume bauturi alcoolice. Sau poate este chiar un adevarat pasionat de vinuri, care zi de zi se bucura de noi descoperiri si degustari in domeniu. Si chiar daca aveti de-a face doar cu persoane care consuma vin periodic, la ocazii speciale, cu siguranta va fi un cadou care-i va marca pe cei doi intr-o ocazie speciala sau, de ce nu, chiar in ziua nuntii lor. Cu un vin nu faci primavara, insa cu siguranta poti face un cadou unicat, apreciat si care cu adevarat isi va atinge scopul de a fi util si memorabil.

Vinuri de casa noua de la WineMe

Pentru ca in comertul obisnuit vei gasi doar vinuri relativ obisnuite, si pentru ca nu vorbim intocmai de o ocazie obisnuita, recomandarea noastra este sa arunci un ochi catre www.wineme.ro unde ai ocazia de a intalni vinuri si marci a caror nume rasuna mai rar sau deloc in piata si market-ul obisnuit. Practic, prin WineMe poti face o selectie ca la carte in functie de zeci de preferinte vaste.

Poti opta pentru un cadou 100% autentic si romanesc sau la vinuri Domeniile Panciu, care le vor aminti celor doi de meleagurile natale, cu precadere daca in planurile lor este prevazuta o mutare sau o calatorie indelungata catre alte zone ale lumii. Solutii exista si pentru mirii mai rafinati, cei pasionati de nou si inedit carora le place sa testeze si sa experimenteze din cultura internationala. Pentru acestia va puteti raporta la o selectie de vinuri cu retete concepute oriunde pe bloc, inclusiv in Frata, Noua Zeelanda, Italia etc.

Optiunile va sunt nelimitate. Veti gasi atat vinuri seci, cat si vunuri dulci sau demi-dulci, in functie de caracteristicile si preferintele celor doi. Optiunile sunt atat de vaste incat puteti opta atat pentru o sticla de vin de top, dar si pentru o selectie din cele mai renumite vinuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here