Perchezitii intr-o localitate din Dambovita, unde aparuse o cultura de cannabis

0
217

Perchezitii intr-o localitate din Dambovita, unde aparuse o cultura de cannabis. Suspecții aveau plante atât în exterior, cât și în interiorul unei locuințe.

Procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la SCCO Dâmboviţa, au efectuat duminică 11 percheziţii în judeţele Ilfov şi Dâmboviţa, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere în vederea consumului propriu de droguri de risc.

În cauză s-a stabilit faptul că două grupuri infracţionale, alcătuite din nouă persoane, desfăşoară pe raza judeţului Dâmboviţa activităţi de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Din cercetări au rezultat indicii că persoanele în cauză s-au aprovizionat cu droguri dintr-o cultură de canabis înfiinţată ilegal pe raza localităţii Butimanu.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 106 plante ce făceau parte dintr-o cultură de canabis indoor şi outdoor, 4 grindere, 2 cântare electronice, 9 telefoane mobile, suma de 4.500 de lei, mai multe seminţe de canabis, obiecte cu urme de materie vegetală, precum şi mai multe echipamente necesare creşterii şi dezvoltării indoor a plantelor de canabis.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here