Cum sa ai buze perfecte, asa cum ai visat?

0
1133
lifting-buze

Buzele frumoase fac fata fermecatoare, iar zambetul atractiv. Dar uneori se intampla ca natura sa faca buzele inegale, iar buza superioara sa aiba nevoie de corectare. Metoda de lifting buza superioara se efectueaza utilizand diferite metode, cum ar fi, cu ajutorul interventiei chirurgicale sau a conturarii cu umpluturi plastice.

In primul caz, efectul procedurii se mentine pe parcursul intregii vieti, iar in al doilea caz, pentru a mentine rezultatul, operatia trebuie repetata in mod regulat. Operatia de corectare a buzei superioare consta in excizia unei fasii de piele intre buza superioara si puntea nasului si fixarea tesuturilor intr-o pozitie noua.

In acelasi timp, buza este stransa usor si devine voluminoasa si expresiva. Pretul metodei de lifting buza superioara depinde direct de metoda folosita, de complexitatea interventiei si de alti factori.

Lifting buza superioara – Indicatii

Metoda de lifting buza superioara este recomandata in urmatoarele cazuri:

  • traumatisme la nivelul fetei, cu o modificare a formei buzei;
  • buza superioara prea subtire;
  • asimetrie pronuntata intre buze;
  • omisiuni sau modificari legate de varsta;
  • volum insuficient al buzei superioare.

Contraindicatii

Inainte de procedura, pacientul trebuie sa consulte un medic si sa faca un examen cuprinzator pentru a identifica contraindicatiile. Chirurgia plastica nu se efectueaza persoanelor cu buza superioara prea scurta, si nici celor care sunt predispusi la formarea de cicatrici keloide. Contraindicatiile sunt terapeutice generale.

Lifting buza superioara – Avantaje

Metoda de lifting buza superioara nu este o operatie complicata, oferind un efect cosmetic excelent, cu conditia sa fie efectuata de un chirurg plastic competent, cu experienta constanta in efectuarea unor astfel de interventii. Astfel de specialisti lucreaza in clinici de chirurgie plastica. In clinica, corectarea buzei superioare se realizeaza atat prin interventie chirurgicala, cat si prin contur plasty cu medicamente de noua generatie.

Defectele grave sunt corectate in mai multe etape. Costul procedurii variaza in functie de tehnica specifica, domeniul de interventie etc. Daca doresti sa te familiarizezi in detaliu cu procedura de lifting buza superioara, ar trebui sa mergi la clinica pentru o consultatie, si in functie de caracteristicile tale, medicul va selecta o tehnica de corectare eficienta, care ii va permite sa obtina efectul dorit de tine.

Lifting buza superioara – Perioada de reabilitare

Daca operatia a fost efectuata de un specialist competent, reabilitarea se desfasoara calm si toate edemele postoperatorii si hematoamele dispar de la sine in primele 10 zile. Suturile sunt eliminate dupa o saptamana, iar efectul procedurii este vizibil imediat. Rezultatul maxim va fi vizibil in cateva luni. Inainte de vindecarea completa a buzei, trebuie excluse vizitele la strand, saune si saloane de bronzare si se limiteaza activitatea fizica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here