Anunt de interes public

0
453

„Agentia pentru Protectia Mediului Prahova anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de emiterea autorizatiei integrate de mediu pentru SC Bergenbier SA pentru activitatea desfasurata la punctul de lucru din Ploiești, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 287, judetul Prahova. Decizia a fost luata in urma consultarii autoritatilor membre C.A.T. intrunit in data de 02.06.2020 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova.

Decizia de emiterea autorizatiei integrate de mediu se va afisa la sediul Primariei municipiului Ploiesti si Agentia pentru Protectia Mediului Prahova, pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova http://apmph.anpm.ro si a titularului de activitate. Proiectul autorizatiei integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova office@apmph.anpm.ro.

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova, din Ploiesti, str. Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 306, sau electronic la adresa office@apmph.anpm.ro, in termen de 30 de zile de la data anuntului public).”

(P)


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here