Transcarsrl.ro – firma de închirieri autocare pentru copii

0
33

Transcarsrl.ro oferă servicii de închirieri autocare atât pentru câteva ore, cât și pentru o perioadă lungă de operare. Dacă este necesar să transporte studenți sau elevi de școală, șoferul va ajunge la punctul de întâlnire în cel mai bun moment. Flota firmei de închirieri autocare și microbuze este reprezentată de autocare de diferite modele și mărci. Transportul intern și extern este de înaltă calitate. Multe dintre autocare sunt echipate cu echipamente multimedia, ceea ce va face călătoria copiilor nu numai confortabilă, ci și informativă și distractivă. Gama largă de vehicule le permite să transporte un grup de copii cu un număr cuprins între 7 și 60 de persoane. Datorită acestui fapt, este posibilă o negociere a costurilor financiare pentru organizarea transportului. Se oferă spre închiriere vehicule proprii pentru transportul școlarilor în excursii, atât în ​​regiunea capitalei, cât și în toate regiunile țării.

Siguranță și confort cu autocarele firmei

Toate autocarele sunt echipate cu sistemele de siguranță necesare în conformitate cu reglementările rutiere, ceea ce le permite să vorbească despre obținerea fiabilității maxime a firmei ca transportator. Fiecare scaun de pasageri este echipat cu centură de siguranță. Toți angajații firmei care asigură transportul copiilor, au licența necesară pentru transportarea școlarilor. Călătoria urmează un traseu bine stabilit, dar și pentru a evita blocajele de trafic. Mai mult decât atât, șoferii profesioniști nu depășesc viteza maximă admisă, ceea ce reprezintă o garanție suplimentară de siguranță pentru copii. 

Cooperare cu persoane juridice și persoane private

Firma de închirieri microbuze și autocare transcarsrl.ro cooperează atât cu persoane juridice, cât și cu persoane private. Printre clienții obișnuiți ai firmei, se numără școli gimnaziale, licee și grădinițe, precum și instituții de învățământ superior. Poți solicita închirierea unui mijloc de transportul în orice mod convenabil pentru tine, utilizând telefonul sau formularul online. Firma lucrează zi și noapte, fără zile libere și sărbători. Se acceptă comenzi atât cu plata în avans, cât și chesh. Transcarsrl.ro speră sincer și crede că te vei simți confortabil în autocarele speciale ale firmei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here