Huawei P20 versus Huawei P20 Pro – Care este cel mai bun

0
28

Dacă îți place seria de telefoane Huawei P20, dar nu te poți decide dacă P20 sau P20 Pro este cel mai bun pentru tine, acest articol îți poate oferi un răspuns.

În primul rând, prețul. Huawei P20 este mai ieftin și îl poți găsi acum, la doi ani de la lansare, la sub 2.000 de lei. Huawei P20 Pro costă peste 2.000 de lei, asta dacă nu găsești o reducere fulger, ceea ce îl face un dispozitiv mult mai scump.

Totuși, prima diferență majoră este configurarea camerei. Huawei P20 Pro utilizează una dintre cele mai interesante combinații de camere de pe piață, chiar și la acest moment, telefonul folosește trei camere cu un shooter puternic de 40MP care încă face poze excelente și se descurcă mai bine decât multe telefoane lansate ulterior.

În schimb, Huawei P20 are o configurație mai convențională a camerei, respectiv cameră duală, care folosește de asemenea optica Leica, la fel ca Huawei P20 Pro.

În practică, vei observa că calitatea imaginii în timpul zilei este foarte asemănătoare. Cu toate acestea, Huawei P20 Pro excelează la lumină scăzută. De fapt, modelul Huawei P20 Pro Pro este unul dintre cele mai bune smartphone-uri atunci când vine vorba de fotografie de noapte. Alte aspecte precum fotografia selfie și calitatea video sunt aproape identice.

Ambele telefoane au un design similar, dar Huawei P20 Pro este pur și simplu un telefon mai frumos de privit. Finisajul de culoare gradient crepuscul îl face unul dintre cele mai frumoase telefoane de pe piață, chiar și în acest moment. Cu toate acestea, Huawei P20 este mai mic, mai ușor și, prin urmare, este mai ușor să gestionezi acest telefon cu o singură mână.

Chiar dacă afișajul de pe Huawei P20 este puțin mai mic decât cel de pe Huawei P20 Pro, ecranul are aceeași rezoluție. Telefonul folosește un panou LCD în loc de OLED, dar calitatea ecranului este foarte bună. Totuși, ecranul de pe Huawei P20 Pro este mai bun, culorile arată mai vibrante și mai strălucitoare, iar nivelul de contrast este mai bun. Iar cu Huawei Mate 20 nici nu se compara.

Iată încă câteva aspecte pentru care Huawei P20 Pro este mai bun decât Huawei P20: are un sistem de difuzoare stereo duale care sună mai bine, în timp ce Huawei P20 are un singur difuzor în partea de jos. De asemenea, Huawei P20 Pro are un grad mai mare de rezistență la apă și praf de IP67 în loc de IP53 și unele caracteristici suplimentare precum un blaster IR. În cele din urmă, Huawei P20 Pro are 6 GB RAM în loc de 4 găsite pe Huawei P20. Pe de altă parte, performanțele de zi cu zi și jocurile sunt identice pe ambele telefoane.

Durata de viață a bateriei este cu siguranță una dintre laturile puternice ale noilor telefoane din seria Huawei P20.

Per total, Huawei P20 Pro este cu siguranță un telefon mai bun, dar costă mai mult decât Huawei P20, care este și el un telefon emblematic solid. Dacă vrei un telefon absolut premium, alege Huawei P20 Pro. Dacă banii sunt mai importanți pentru tine, Huawei P20 are destule caracteristici esențiale ale Huawei P20 Pro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here