Oboseala cronică și inflamarea ganglionilor, două simptome care ar trebui să te trimită rapid la medic

0
205

Sper sa se incheie batutul apei in piua pe subiectul sesizarii lui Ludovic Orban, intrucat sunt subiecte mult mai relevante pentru societatea civila (protocoale, ingerinte ale SRI in justitie etc…). „Sesizatorul” Orban, ca lider politic, a facut sesizarea in cauza catre MP dupa cum se precizeaza prin art.291 Cpp „Sesizările făcute de persoane cu funcții de conducere și de alte persoane

(1) Orice persoană cu funcție de conducere în cadrul unei autorități a administrației publice sau în cadrul altor autorități publice, instituții publice ori al altor persoane juridice de drept public, precum și orice persoană cu atribuții de control, care, în exercitarea atribuțiilor lor, au luat cunoștință de săvârșirea unei infracțiuni pentru care acțiunea penală se pune în ișcare din oficiu, sunt obligate să sesizeze de îndată organul de urmărire penală și să ia măsuri pentru ca urmele infracțiunii, corpurile delicte și orice alte mijloace de probă să nu dispară.”, coroborat cu art.1 din Legea partidelor politice nr. 14/2003 (r3) „Partidele politice sunt asociații cu caracter politic ale cetățenilor români cu drept de vot, care participă în mod liber la formarea și exercitarea voinței lor politice, îndeplinind o misiune publică garantată de Constituție. Ele sunt persoane juridice de drept public.”
Dar oare o fi respectat si prevederile art.3 din legea anterior mentionata? „(1) Pot funcționa ca partide politice numai asociațiile cu caracter politic, constituite potrivit legii, și care militează pentru respectarea suveranității naționale, a independenței și a unității statului, a integrității teritoriale, a ordinii de drept și a principiilor democrației constituționale.
(2) Sunt interzise partidele politice care, prin statutul, programele, propaganda de idei ori prin alte activități pe care le organizează, încalcă prevederile art. 30 alin. (7), art. 40 alin. (2) sau (4) din Constituția României, republicată.
(3) Este interzisă afilierea partidelor politice la organizații din străinătate, dacă această afiliere încalcă valorile prevăzute la alin. (1).
(4) Partidele politice nu pot organiza activități militare sau paramilitare și nici alte activități interzise de lege.”
Deci cei ce l-au facut „sesizator” pentru fapte cu posibile incidente de natura penala sunt destul de abili dupa cum se poate constata din textul juridic al sesizarii in cauza, dar transpare si faptul ca acestia au avut o influenta de tip intelligence in continut intrucat, printre alte fac o sugestie interesanta (dar eronata juridic) cum ca ar trebui sa se implice si SRI in „rezolvarea cazului” ce acum pare ca a capatat forma unui dosar penal in rem (dar nu exista vreun comunicat oficial al MP in speta data).
Poate ca poza de mai jos are o legatura cu ceea ce se planuia cu ceva zile in urma (vreo 12 zile).

Oare ce isi spuneau cei doi la o reuniune publica intr-un cadru relaxant! Cine din cei doi o sti oare, cine este persoana care pe vremea ministeriatului lui Orban, rostea pe holurile sau incintele unei institutii publice cuvintele magice „eu sunt Orban”?
Dar prin simple cautari in mediul on line gasim multe referinte la oamenii din jurului lui Orban din vremurile trecute. Acum cine il consiliaza asa de bine, tot ei sau…!, preciza in 22 mai 2018 expertul SRI, col (R) Ion Dedu. (Cristina T.).

http://www.cdep.ro/interpel/2007/r4009A.pdf

http://www.cdep.ro/interpel/2007/i4009A.pdf

https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/solutia-germana-cititi-halucinantul-denunt-al-lui-ludovic-orban-care-vrea-condamnarea-premierului-viorica-dancila-pentru-inalta-tradare-si-pentru-ca-ar-fi-uzurpat-atributiile-lui-klaus-iohannis-faptuitoarea-a-inteles-sa-exercite-suveranitatea-in-nume-prop

http://www.ziare.com/constanta/afaceri/protejata-lui-orban-de-la-sefia-oil-terminal-exportatoare-de-zacusca-olteneasca-si-patroana-de-pensiune-3680539

http://www.mediafax.ro/revista-presei/madalina-hristu-misterioasa-umbra-a-ministrului-ludovic-orban-1022281

LUDOVIC ORBAN, FIUL SECURISTULUI DIN ANII ’50 CĂRUIA DEȚINUȚII POLITICI DIN BRAȘOV ÎI ZICEAU „MĂCELARU”,ETERNUL PERDANT ÎN PNL ȘI ÎN NOUL PDL,CANDIDEAZĂ LA PRIMĂRIA GENERALĂ A CAPITALEI!

Denunțătoarea Elenei Udrea, afaceri cu Elan Schwartzenberg, spioni unguri și Mișu Pricopsitu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here