EUGEN BEJINARIU, IMPINS DE PSD LA SEFIA COMISIEI SRI

0
787

(Preluare Inpolitics):

Deputatul PSD Eugen Bejinariu, general maior (r) al MAI, este propus de PSD, printr-o adresă înaintată azi Birourilor Permanente ale Parlamentului pentru funcția de președinte al Comisiei SRI, postul fiind vacant de la demisia lui Claudiu Manda. Pînă acum, Bejinariu nu făcea parte decît din Comisia de Apărare.
Interesant de remarcat, vicele comisiei, deputatul PSD Marian Cucșa, care i-a ținut locul lui Manda, este eliminat cu totul de același PSD din comisie, locul să urmînd să fie luat de pesedistul Marius Mărgărit. Același Marius Mărăgărit care scria în declarația de avere că deține ”ciasuri de mînă” și declara la TV, anul trecut, că sunt patru puteri în stat: președinția, parlamentul, presa și justiția. Să fi deranjat foarte tare sistemul deputatul Marian Cucșa, cel care, în februarie, chema la audieri generali din SRI pe tema epidemiei din Wuhan?
În fine, și fostul deputat PSD Dorel Căprar va fi eliminat dintr-o comisie specială, cea de control al SIE, după excluderea sa recentă din partid, locul său urmînd să fie luat de Vlad Bontea.

Articolul EUGEN BEJINARIU, IMPINS DE PSD LA SEFIA COMISIEI SRI apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here