Sisteme de copiat- cea mai noua metoda

0
16

Sisteme de copiat- cea mai noua metoda

Un sistem de copiat cu MP3 player este o alegere foarte buna, acest sistem de copiat fiind unul usor de folosit, dar si unul de ajutor in cazul oricarui examen. Acest MP3 player a fost asadar modificat special pentru a transmite semnalul audio la casca japoneza. El suporta un card MicroSD pana la 32 GB, acest card fiind suficient chiar si pentru o mie de ore de inregistrare audio. Aceste sisteme de copiat sunt optimizate special pentru examenele unde este foarte mult text de invatat. El va fi usor de folosit si va va fi foarte util in cazul unui examen precum este si cazul BAC-ului la Romana. Puteti asadar inregistra in format mp3 caracterizarile, rezumatele, dar si toate celelalte lucruri importante. In ultima vreme, tot mai multi elevi aleg sa apeleze la aceste sisteme de copiat, numarul acestora fiind in continua crestere.

Puteti inregistra pe rand, iar inregistrarile le puteti denumi de la 1 la 30, dupa cum va doriti si anume, de exemplu puteti sa va numiti prima melodie carcaterizarea unui personaj, iar melodia doi sa fie rezumatul unei opere. Trebuie sa va spuneti la inceputul inregistratii ce aveti in respectiva inregistrare, iar atunci cand intrati in sala de examen ascultati doar inceputul si veti sti daca este ceea ce aveti nevoie, intrati pentru sisteme de copiat: https://www.micro-casti.ro/ 

Ideal ar fi totusi sa retineti cuprinsul si anume sa stiti rapid care este numarul inregistrarii de care aveti nevoie, astfel incat sistemul de copiat sa fie cat mai eficient. Puteti da asadar next de 12 ori, nemaifiind nevoiti sa ascultati inceputul fiecarei inregistrari. In ceea ce priveste acest sistem de copiat, el nu mai are acel fasait ca zgomot de fond, iar daca totusi il are, acesta are o intensitate mult mai redusa. Sunetul este unul clar, dar si de o calitate superioara. Sistemul nu se va vedea in nici un caz in urechea voastra, chiar daca aveti urechile mai mici. Veti mai constata si faptul ca acest sistem are o antena si un capac integral de culoarea pielii, lucru care il face sa se confunde cu usurinta cu pielea. 

Antena este una de calitate si nu se va rupe usor ca in cazul modelelor vechi, de aceea puteti folosi fara nici o problema un astfel de sistem. Sistemul este conceput in asa fel incat poate emite un semnal de intensitate mica, acesta nepropagandu-se la mai mult de 10-15 cm de voi. Nimeni nu va va putea detecta sistemul, decat daca va sta lipit de playerul vostru. Cele mai multe persoane tin acest sistem pe umar in zona claviculei, el fiind lipit cu un plasture medicinal. Acesta mai poate fi folosit pe piele pe sub haine sau chiar la sub brat. 

Nefiind foarte gros, acest sistem de copiat nu va iesi in relief si nu se va cunoaste sub haine, de aceea el este o solutie optima in cazul unui numar mare de examene. Avand in vedere ca nu emite unde radio, nu se va putea bruia, el fiind nedetectabil. Nu aveti nevoie de un telefon mobil sau de o persoana care sa va dicteze pentru ca va veti putea inregistra singuri si sa dati play in timpul examenului. Acest sistem de copiat are dimensiuni foarte mici, de aceea va fi foarte greu de identificat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here