Alege să îți începi călătoria cu noi. Descoperă avantajele!

0
22

Transformă o călătorie într-o experiență de neuitat. Atunci când ai nevoie de transport sigur și eficient la costuri cât mai scăzute tot ce trebuie să faci este să îți începi călătoria cu noi și să ai toată încrederea că vom deveni partenerul tău de călătorie.

La FlorinTrans lăsăm faptele să vorbească despre noi și activitatea noastră. Dar îi lăsăm de fiecare dată și pe cei care au lucrat cu noi până acum să ducă mai departe povestea noastră. Sunt multe drumuri pe care le-am parcurs până acum alături de oameni minunați. Și altele vor urma, de acum înainte! Tot ce contează este ca fiecare drum făcut alături de FlorinTrans să fie o experiență cu totul deosebită. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să apelezi la serviciile noastre de inchirieri autocare și inchirieri microbuze.

Suntem o echipă de profesioniști

Alegând Florin Trans cu următoarea ocazie când ai nevoie de o soluție de transport potrivită contextului, trebuie să știi că vei beneficia de profesionalismul întregii noastre echipe. Din 1994 și până astăzi am investit permanent în oamenii alături de care formăm acum o mare familie și datorită cărora suntem un reper în domeniul transportului. Fiecare client care apelează la serviciile noastre va găsi la noi raspusuri, recomandări, oferte adaptate nevoilor, dar și bugetului de care dispune. Nu am făcut niciodată excepție de la calitatea serviciilor oferite și căutăm să satisfacem de fiecare dată exigențele clienților noștri.

Punctualitatea ne definește

Punctualitatea a început să devin o calitate tot mai rară în ziua de astăzi, nu și atunci când este vorba de ce facem noi la FlorinTrans. Știm cât de important este pentru fiecare client al nostru punctualitatea și seriozitatea celor cu care intră în contact și avem grijă ca fiecare înțelegere să fie respectată de toți cei din echipa noastră. Mai ales când este vorba de punctualitate.

Siguranță și responsabilitate pentru fiecare pasager

Siguranța celor care circulă cu autocarele sau microbuzele companiei noastre este pentru noi primordială. Parcul nostru auto este format doar din mijloace moderne de transport, modele noi, care dincolo de spațiu și confort, oferta siguranță în timpul mersului. Toate acestea sunt verificate permanent pentru a corespunde din punct de vedere al siguranței tehnice. În același timp, microbuzele și autocarele FlorinTrans sunt conduse doar de șoferi profesioniști, cu o vastă experiență în domeniu și permanent instruiți pentru ca fiecare drum să se desfășoare fără incidente.

Oferim prețuri competitive

Avem printre cele mai mici prețuri de pe piața noastră fără să facem rabat de la calitatea serviciilor, iar acesta este unul dintre motivele care îi determina pe cei mai mulți dintre clienții noștri să revină de fiecare dată la noi, atunci când au nevoie de un mijloc de transport și servicii competitive.

Suntem recunoscuți pentru servicii de calitate

Încă din momentul înființării companiei, oferirea unor servicii de înaltă calitate a fost pentru compania noastră un obiectiv, pe care cu toate mândria, recunoaștem că l-am atins. Ne bucurăm de o bună reputație în domeniul transportului, iar meritul este atât al echipei care scrie în fiecare zi câte o pagină din povestea companiei noastre, cât și al clienților care ne aleg și ne recomandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here