07Funerare asigura repatriere decedati covid19

0
278

Covid 19 reprezinta o rascruce dureroasa in destinul umanitatii. Multi romani au ramas izolati in Spania, Italia sau Germania si s-au chinuit luni intregi prin spitale, fiind ingrijiti de straini. Si noi avem decedati din cauza infectiilor cu covid 19 in spatiul europen si daca nu ne grabim sa ii luam acasa rapid vor sfarsi prin a fi incinerati, adica instrainati definitiv de tot ceea ce au iubit.

Dragi apartinatori, nimic nu poate fi mai trist ca vestea ca persoana draga, plecata peste mari si tari sa va faca viata mai buna si mai frumoasa, a  murit departe de casa, dar incurajati-va la gandul ca 07funerare asigura repatriere decedati Covid19 legala, sigura si rapida, iar mormantul celui drag nu va fi asemenea mormantului necunoscut la care nimeni nu vine sa verse o lacrima, sa aduca o floare sau sa aprinda o lumanare!

Pe platforma dispeceratului national non-stop de servicii funerare gasiti firme autorizate repatriere cu personal calificat, pregatit  sa manipuleze decedatul atent pentru evitarea infectarilor si securizarea transportului.

Semnarea unui contract de repatriere cu o firma de top din domeniul pompelor funebre garanteaza:

-obtinerea tuturor documentelor necesare, fara deplasarea apartinatorilor in tara unde a avut loc decesul. În primul rand, multe zboruri sunt sistate si abia sunt permise deplasarile pe distante scurte fata de domiciliu. In al doilea rand, daca deplasarea ar fi permisa apartinatori in scopul repatrierii, ar fi extrem de traumatizanta.

Firmele de pompe funebre specializate in repatrieri au oameni instruiti special sa comunice cu institutiile statului in care a avut loc decesul. Ei stiu exact ordinea etapelor care se parcurg in mod obligatoriu ca repatrierea sa fie legala, cunosc limba statului respectiv si legislatia funerara.

-pregatirea trupului neinsufletit cu responsabilitate, incat acesta sa poata suporta un drum lung si eventuala expunere la temperaturile crescute.

-sigilarea decedatului ca sa nu devina o sursa de raspandire a virusului.

Dupa cum se stie, repatrierile se fac in doua sicrie: unul din zinc, altul din lemn masiv, iar capacul este sigilat. Toata aceasta recuzita funerara este pusa la dispozitie de firma care se ocupa de repatriere, fiind inclusa in pret.

Personalul executa toate aceste operatiuni cu echipamentul de protectie adecvat si cu grija maxima ca sicriul sa nu fie contaminat. Dupa sigilarea capacului, sicriul este decontaminat cu substante garantate, acelasi tratament fiind aplicat si masinilor funerare cu care se face transportul.

Totul este tinut sub control prin profesionalism, responsabilitate si substantele si echipamentele eficiente cu care se intervine.

Apelati cu incredere la firmele pe care le gasiti in baza de date a dispeceratului 07funerare.ro la orice ora din zi si din noapte, in zile de lucru, dar si cu prilejul marilor sarbatori, fiindc vi se va raspunde si formalitatile repatrierii vor fi incepute mai repede, sa va indepliniti datoria morala si sa va puteti relua normal cursul vietii!

Totul va fi organizat ca la carte si decedatului i se va asigura un somn linistit in pamantul cald al tarii sale, cat mai aproape de cei dragi.

Repatrieri covid 19 decurg normal datorita acestor furnizori de servicii funerare care lucreaza eroic ca noi sa ne primim mortii acasa.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here